Akibrokštas: rusų naikintuvas pavojingai manevravo prie Švedijos lėktuvo

  • Teksto dydis:

Rusijos naikintuvas Su-27 penktadienį pavojingai manevravo arti Švedijos žvalgybos lėktuvo, skridusio virš Baltijos jūros netoli Kaliningrado srities, pranešė švedų kariuomenės vadovybė.

Kariškiai pažymėjo, kad šį "perėmimą" vykdęs naikintuvas vienu metu skrido maždaug už 20 metrų nuo švedų lėktuvo.

Kaip pranešama, Švedijos karinis lėktuvas, pakilęs iš oro pajėgų bazės, esančios šalia pietinio Linšiopingo miesto, ilgą laiką skrido netoli Kaliningrado srities pakrantės.

Tuo metu Rusijos gynybos ministerija paneigė pranešimą, kad Su-27 buvo pavojingai priartėjęs prie švedų orlaivio.

"Rusijos naikintuvo įgula priartėjo saugiu atstumu nuo skraidančio objekto, kad jį vizualiai atpažintų, ir nustatė, kad tai Švedijos karinių oro pajėgų žvalgybos lėktuvas "Gulfstream", - sakoma ministerijos pranešime.

"Užsienio lėktuvui atitolus nuo Rusijos Federacijos valstybės sienos Rusijos naikintuvas sėkmingai grįžo į savo aerodromą", - pridūrė ministerija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Litovcai

>Litovcai portretas
Isgrauzk, fufaikes blusa... :D

Anonimas

Anonimas portretas
Nėra ko švedų šnipams skraidyti prie svetimų teritorijų. Nors gal ten amerikonai sėdėjo, tik su švedų uniforma. Kitą kartą nuleis rusai tuos šnipus į dugną ir baigsis tie lakstymai. Vieną kartą jau taip ir padarė. Guli ten dugne kažkur prie Estijos.

Litovcai

Litovcai portretas
ne jums kalbėti kas kam priklauso, rusai jums grąžinotai, ką vokiečiai ir lenkai atėmė, jei Vokietija rytoj pasakys atiduot Mėmel, atiduosit su pirmu pareikalavimu, kaip kadaise Hitleriui ir dar gėlių atnešit, profesoriai, mokslo daktarai blt :D O rusų lakūnai mldc, švedai apsišiko, lietuviams net smirda :D
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių