N.Venckienės knygos pristatymai vyko tuščiose salėse

Sekmadienį Neringa Venckienė su savo ištikimais palydovais lankėsi Krekenavoje ir Panevėžyje, kur patyrė visišką nesėkmę. Jai savo knygą „Drąsiaus viltis - išgelbėti mergaitę“ teko pristatyti beveik tuščiose salėse.

Nedidelėje Krekenavoje susitikti su N.Venckiene, jos teta Audrone Skučiene, kunigu Jonu Varkala ir dar pora iki šiol neįsikūrusios partijos „Drąsos kelias“ nariais atėjo net daugiau žmonių nei Panevėžyje.

Vis dėlto, kaip teigiama neegzistuojančios partijos puslapyje socialiniame tinklalapyje „Facebook“, susitikimu su panevėžiečiais „keliauninkai“ liko patenkinti. Anot puslapio administratorės, žmonės dovanojo gėles su džiaugsmo ašaromis akyse, o mintyse kartojo, jog pagaliau pasirodė šviesa tunelio gale.

"Teisėsaugininkų vadinta Lietuviškoji Čikaga jau seniai nebetokia. Čia žmonės nuoširdūs, domisi, smalsauja, dovanoja gėles su džiaugsmo ašaromis akyse, tyliai
kartodami mintyse: „Pagaliau pasirodė šviesa tunelio gale“, - paskelbta neįsteigtos partijos puslapyje.

Nesėkmę patyrė ne tik knygos pristatymas, bet ir peticija, kurioje reikalaujama pradėti ikiteisminį tyrimą Edvardui Čiuldei, savo straipsniu tariamai įžeidusiam šalies Prezidentę Dalią Grybauskaitę.

Šią peticiją visuomenimis judėjimas „Drąsiaus kelias“ paskelbė ketvirtadienį. Ir nors nuorodą į ją galima rasti ir dar keliuose tariamai su pedofilais kovojančiuose puslapiuose „Facebook“ tinkle, iki sekmadienio 22.15 val. ją buvo pasirašę tik 99 asmenys. Nemažai iš jų parašė tik savo vardus, tačiau buvo ir tokių, kurie nusprendė iš šios peticijos paprasčiausiai pasityčioti, nes joje galima rasti, pavyzdžiui, tokias pavardes: „Pedofilas Aidas“, „Pedofilas Slykstusis“, „Keistutis Kiskis“, „Renaldas Kontrobanda“, „Grenlandas Reifas“, „Auksinis Kurmis“, „Vadimas Ožka“, „Girtas Bisky“, „Marytė Patvorytė“.

Pirmieji pasirašę šią peticiją buvo patys šios giminės nariai: N.Venckienė, jos vyras Aidas Venckus, A.Skučienė ir jos sūnus Tadas Skučas bei šio ir N.Venckienės pusseserės Sonata Žukauskienė, Rūta Markauskaitė, Auksė Ibenskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
vel ta su tais straipsniuksciais apie tuscias sales....kazin ar paciai nenusibodo....laikrascio nuo siol nebeskaitysim....ot brieda raso....

Varkalos uodegytė

Varkalos uodegytė portretas
Galėtų tokius pristatymus anonsuoti iš anksto, kad spėčiau nusipirkti kiiaušinių ir pomidorų ir dar juos papūdyti.

to 1

to 1 portretas
matosi, kad jo ir neskaitai, nes jei skaitytum zinotum, kad laikrastis yra viena, o interneto portalas visai kita.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių