L.Stankūnaitė liko be advokatės

Laimutę Stankūnaitę ir vienintelį įtariamąjį pedofilijos byloje Andrių Ūsą gynusi advokatė Loreta Kraujutaitienė atsisakė sutarties su buvusia Drąsiaus Kedžio sugyventine.

Nuo šiol L.Stankūnaitė liko be advokatės – pranešė TV3 laidos “Akistata” žurnalistai.

Portalas 1diena.lt jau rašė, kad jau daugiau nei mėnesį L.Kraujutaitienė ieškojo kolegos, kuris galėtų ją pakeisti bylose, susijusiose su A.Ūsu ir L.Stankūnaite, tačiau norinčių perimti šias bylas, neatsirado.

Kad L.Stankūnaitė liko be advokatės įtarimai jau buvo kilę ir D.Kedžio dukters globėjai Neringai Venckienei. Tai įrodo ir tai, kad visi paskutiniai L.Stankūnaitės skundai rašyti jos pačios ranka.

Portalui 1diena.lt su L.Kraujutaite susisiekti nepavyko, tačiau laidos „Akistata“ kūrybinė grupė teigia, kad ši advokatė jiems davė išskirtinį interviu, o jame paklausta, ar A.Ūsas galėjo tvirkinti mergaitę, jau nebuvo tokia kategoriška kaip anksčiau.

Laidos žurnalistams pavyko pakalbinti ir ekstrasensę, kuri gegužės mėnesį per patį Garliavos įvykių įkarštį D.Kedžio krikštamotei Audronei Skučienei perdavė ranka rašytas savo vizijas, kaip ji pati sako, jai mintyse pasakytus mirusio D.Kedžio žodžius. Žymi sostinės advokatė teigia, kad D.Kedys slapstėsi pas draugą, tačiau šis jį išdavė. Kovo 5-ąją vyras buvo sulaikytas ir įkalintas buvusioje karinėje bazėje netoli Šlienavos, ten kalintas, kankintas, prismaugtas ir galiausiai nuskandintas.

Tuo metu, kai ekstrasensė užrašė šiuos žodžius, niekas net nekalbėjo apie versiją, kad D.Kedys buvo paskandintas. Ši versija atsirado visai neseniai, kai ikiteisminio tyrimo medžiagą iš Generalinės prokuratūros dėl D.Kedžio mirties aplinkybių nustatymo gavę vyro artimieji aptikę joje daug netikslumų, kreipėsi į nepriklausomus ekspertus, prašydami jų išvadų ir išaiškinimų.

Nors visų nepriklausomų ekspertų išvadų D.Kedžio artimieji dar neturi, jos turėtų būti gautos artimiausiomis dienomis, tačiau preliminariose šių ekspertų išvadose teigiama, kad D.Kedys buvo nužudytas - nuskandintas.

Šis faktas dar labiau D.Kedžio artimuosius verčia manyti, kad ekstrasensė iš Vilniaus buvo teisi. Tuo labiau, kad būtent pagal jos nurodymus D.Kedžio pusbrolis Tadas Skučas rado vietą, apleistą karinį objektą, kur, anot ekstrasensės, buvo kalinamas ir kankinamas D.Kedys.

„Aš nepažįstu Kauno, net neįsivaizduoju kad tokios kareivinės gali būti“, - laidos kūrėjams sakė ekstrasensė Aldona. Pasak jos, ji pati nustebo, kai D.Kedžio artimieji rado jos nupasakotą vietą.

Advokate dirbanti Aldona teigė, jog su mirusiais ji bendrauja nebe pirmą kartą. Ji tiesiog mintyse girdi jų sakomus žodžius ir stengiasi juos užrašyti. Be D.Kedžio Aldona taip pat tvirtina girdinti tai, ką jai sako pernai spalio 5 d. nužudytas Kauno apygardos teismo teisėjas Jonas Furmanavičius.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių