L.Stankūnaitė: D.Kedį rado kaip šunį numestą miške (papildyta)

Buvusi Drąsiaus Kedžio sugyventinė nerenka žodžių kalbėdama apie buvusį savo mylimąjį. „Dievas jį nubaudė patį, rado kaip šunį numestą kažkur miške“, - LNK laidai „Abipus sienos“ teigė Laimutė Stankūnaitė.

Ji paneigė iki šiol oficialią prokuratūros išsakytą versiją, kad D.Kedys mirė sava mirtimi – girtas užspringo savo skrandžio turiniu. Kad jos buvęs sugyventinis buvo nužudytas, L.Stankūnaitė laidoje pakartojo ne kartą. Kalbėdama apie savo sesers Violetos Naruševičienės ir Kauno apygardos teismo teisėjo Jono Furmanavičiaus nužudymą ji net nedvejodama pareiškė: „...o po to jį patį kažkas tuo pasinaudodamas pašalino“.

L.Stankūnaitė taip pat teigia, nors tai jau seniai paneigė net oficialios D.Kedžio mirties išvados ir mirties priežastis tyrę Vokietijos ekspertai, kad jos buvęs sugyventinis buvo ir yra narkomanas. „Jis buvo labai sulysęs, mano nuomone jis vartojo narkotikus tą visą  laiką, jis labai stresavo ir tą stresą malšino narkotikais“, - kaip ir ankstesnėse laidose, taip ir šioje D.Kedį šmeižė L.Stankūnaitė.

Kaip  portalui 1diena.lt sakė D.Kedžio dukters globėja Neringa Venckienė, ekspertzių išvados yra aiškios ir neginčijamos – D.Kedys jokių narkotikų nevartojo, todėl ji sakė svarstysianti galimybę, šį L.Sankūnaitės kaltinimą jos velioniui broliui apskųsti teismui.

„Ji mus skundžia dėl menkiausios smulkmenos, tai kodėl negalime mes apskųsti jos, ypač tada, kai ji akivaizdžiai meluoja, kaip tiesą sako tokią informaciją, kurią paneigė net patys prokurorai“, - portalui po laidos kalbėjo D.Kedžio dukters globėja.

Tuo tarpu L.Stankūnaitė sako, kad būtent N.Venckienės namuose jos dukrai gresia pavojus. Jos teigimu, mergaitės dabartinė globėja daro viską, kad jos dukrai pakenktų, kad tiesa neiškiltų į paviršių. Jos teigimu, mergaitė D.Kedžio seseriai reikalinga tik tam, kad ši neišduotų, kas vyko iš tiesų. „Ko N.Venckienė bijo, kad mergaitė paklius pas mane ir pasakys, kas jai iš tiesų ant širdelės guli“, - kalbėjo L.Stankūnaitė.

Ji tikina, kad savo dukrą myli taip, jog paaukotų už ją savo gyvybę ir apsisukusi laido prakeiksmus N.Venckienės atžvilgiu bei aiškina, kad jei Venckai ir Kedžiai būtų protingi, jie bandytų tartis su ja. „Jei būtų protingi žmonės Venckai ir Kedžiai ir visa giminė, viso šito cirko prie jų namų nebūtų, jie eitų į dialogą su manimi“, - pareiškė moteris, kurią D.Kedys įtarinėjo pardavinėjant savo dukrą pedofilams.

Anot L.Stankūnaitės, N.Venckienė jos dukrą nustatinėja prieš brangiausią žmogų, mamą, todėl ji net pati padedanti advokatei rašyti skundus, kad tik dukra gyventų su ja. Blogos nuomonės formavimą prieš ją, L.Stankūnaitė vadina ne kuo kitu, o „kirpėjų partijos“ puolimu, kuriai vadovauja ta pati N.Venckienė.

Prieš N.Venckienę laidoje pasisakė ir Seimo narys Remigijus Žemaitaitis. Jo nuomone, D.Kedžio sesuo jau seniai pati turėjo atsisakyti savo kaip teisėjos neliečiamybės ir nusivilkti mantiją. N.Venckienė į tai turi savų argumentų. „Aš jį taip pat galiu apkaltinti, kad politikas kišasi į nebaigtą bylą ir daro politinį spaudimą teismui“, - portalui 1diena.lt kalbėjo ji.

Anksčiau spaudimu teisėsaugos pareigūnams buvo kaltinami Venckus ir Kedžius palaikantys politikai, ypač prieš pedofiliją labai dažnai pasisakantis Saulius Stoma.       


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių