Lietuvė Britanijoje kaltinama nužudžiusi savo vaikiną

Dvidešimtmetė lietuvė Didžiojoje Britanijoje kaltinama nudūrusi savo vaikiną, kuriam buvo neištikima su jo geriausiu draugu, skelbia vietos laikraštis „The Haringey Independent“.

Rūta Turauskaitė savo 22 metų vaikiną Tadą Sabaitą nužudė šių metų balandžio 4 d. Incidentas įvyko Londono „High Cross Road“ gatvėje po poros konflikto.

R. Turauskaitė atėjo prie savo vaikino geriausio draugo buto ieškodama savo vaikino. Abu draugai sėdėjo lauke ir gurkšnojo alkoholinius gėrimus. Mergina turėjo du peilius ir buvo akivaizdžiai girta. Jos vaikino draugas sugebėjo atimti peilius ir paslėpti pirmame aukšte esančiame savo bute. Vėliau trijulė visą vakarą gėrė prie buto ir kelis kartus ėjo į šalia esančią parduotuvę daugiau gėrimų. Tuo metu, kai T. Sabaitas buvo nuėjęs į parduotuvę, R. Turauskaitė ir vaikino draugas pasimylėjo. Grįžusiam T. Sabaitui kilo įtarimų ir jis užsipuolė draugą, bet šis viską neigė. Tarp T. Sabaito ir R. Turauskaitės kilo konfliktas, draugas paprašė jų išeiti.

R. Turauskaitė buvo labai girta ir vaikinai sumanė ją nuvežti namo parduotuvės vežimėliu. Tačiau mergina įėjo į butą ir jame užsirakino. Vaikinas, kuris gyveno tame bute, pamėgino įeiti į savo namus per užpakalines duris ir per langą pamatė, kad lietuvaitė laiko vieną iš peilių. Jaunuolis mėgino įlipti pro langą, tačiau pamatė merginą išbėgančią iš buto ir išgirdo klyksmą.

Išbėgęs į gatvę vaikinas pamatė gulintį į širdį nudurtą T. Sabaitą, o R. Turauskaitė buvo užsidengusi rankomis veidą ir vis karto: „Ką aš padariau?“ Mergina prašė vaikino pameluoti policijai ir pasakyti, kad T. Sabaitą nudūrė pro šalį ėjusi mergina. Tačiau šis atsisakė tai padaryti. Jų pokalbis buvo įrašytas skambučio policijai metu, jo stenograma perskaityta per teismo posėdį.

R. Turauskaitė kaltę neigia.


Šiame straipsnyje: žmogžudystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių