Pasirodė galutinė „Internet Explorer 9“ versija

Programinės įrangos kūrėja bendrovė "Microsoft" paskelbė apie naršyklės "Internet Explorer 9" galutinės versijos pasirodymą.

Naujoms "Internet Explorer 9" funkcijoms savo tinklalapius jau pritaikė daugiau nei 250 populiariausių pasaulyje portalų. Parsisiųsti galutinę "Internet Explorer 9" versiją galima iš tinklalapio www.BeautyoftheWeb.com

Pasak "Microsoft" atstovo, naujoji naršyklė pasižymi ypatinga sparta, efektyvesniu asmeninio kompiuterio resursų išnaudojimu, vartotojų naršymą pagreitinančiais įrankiais ir funkcijomis. "Internet Explorer 9" veikia dar saugiau, kūrėjams suteikia galimybę kurti vaizdingesnius tinklalapius, o vartotojams patogiau išnaudoti naršyklę savo asmeninėms reikmėms.

Vartotojai jau galėjo susipažinti su "Internet Explorer 9" naršykle, kai praėjusių metų rugsėjį pasirodė bandomoji – beta – naršyklės versija. Iki galutinės naršyklės versijos pasirodymo beta versija buvo parsisiųsta daugiau nei 40 mln. kartų ir tapo visų laikų populiariausia "Microsoft" naršyklės bandomąja versija. Jau dabar naršykle nuolat naudojasi daugiau nei 2 proc. "Windows 7" vartotojų.

Šiandien pasirodžiusi galutinė "Internet Explorer 9" versija iš karto bus prieinama 40-čia pasaulio kalbų, o daugiau nei 250 populiariausių portalų ir tūkstantis tinklalapių visame pasaulyje pritaikė savo svetaines "Internet Explorer 9" įrankiams ir funkcijoms. Drauge šios svetainės pasiūlys "Internet Explorer 9" funkcionalumą daugiau nei milijardui aktyvių internautų visame pasaulyje.

 


Šiame straipsnyje: internet explorer 9

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių