Karingoji nuotaka Anne Hathaway norėtų ištekėti

Sausio 16 dieną smagaus komedijos žanro gerbėjus pradžiugins nauja romantinė komedija „Nuotakų karai", kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka aktorės Anne Hathaway ir Kate Hudson.

Nuo vaikystės neišskiriamos draugės Liv ir Ema entuziastingai planuoja savo vestuves. Betvarkant būsimos šventės reikalus paaiškėja, kad abiejų draugių vestuvės paskirtos tą pačią dieną. Merginos pradeda įnirtingai konkuruoti tarpusavyje dėl vestuvių vietos, svečių dėmesio, kol tai perauga į tikrą nuotakų karą.

„Nuotakų karų" žvaigždė A.Hathaway prisipažįsta, jog ir realiame gyvenime tikisi vieną gražią dieną ištekėti, žinoma, kai atsiras tas vienas vienintelis. Tačiau dabar ji daug skeptiškiau vertina vedybas - aktorė išgyveno išsiskyrimą su savo vaikinu. Kaip ir daugelis, kuriems yra tekę patirti žlugusių santykių kartėlį, ji susimąsto, ar tikrai tiki vedybomis ir amžina meile.

Viename interviu ji pasakė: „Kartais būdama kokioje nors nuostabioje vietoje pagalvoju, jog išties būtų šaunu čia atšvęsti vestuves, tačiau išties nesistengiu skubinti įvykių."

Šiuo metu A.Hathaway susitikinėja su aktoriumi Adamu Shulmanu, o neseniai surengė labdaros aukcioną, kuriame nugalėtojui atiteko galimybė praleisti su ja vakarą. Pasimatymas su žvaigžde buvo įvertintas 12 tūkstančių dolerių - aktorę maloniai nustebino tokia didelė suma.


Šiame straipsnyje: Anne Hathawaykinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ewpsxigq

ewpsxigq portretas
jjhazeks nn8i7h56 insurance cxcwrl7c k09yp1yv

ewpsxigq

ewpsxigq portretas
bc6b3z1k bh1rqsfv insurance em3fiuz6 u5fm30qf

ewpsxigq

ewpsxigq portretas
dvgdv4iv ubrdwc7d insurance tox0mt0q v7l4e48h
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių