Holivudo aktorius Bruce'as Willisas paduos „Apple“ į teismą?

Dienraštis „The Sun“ pranešė, jog aktorius Bruce'as Willisas ketina paduoti kompaniją „Apple“ į teismą. Kuo nusikalto kompanija iš Kupertino „kietam vyrukui“ iš Holivudo?

Pasirodo, Bruce Willis nesutinka su el. parduotuvės „iTunes“ klientų aptarnavimo sąlygomis.

Aktorius ir muzikantas surinko didžiulę garso įrašų kolekciją ir norėtų visai tai testamentu palikti savo trims dukroms. Tačiau „iTunes“ numatytos licencinės sąlygos sako, kad tai neįmanoma. Faktiškai, mokėdamas pinigus už mėgstamus muzikos kūrinius, kiekvienas „iTunes“ vartotojas tik „skolinasi“ juos iš „Apple“. Tokiu būdu, bet kuri kolekcija, įsigyta iš „iTunes“, šaltinio teigimu, gali būti prarasta po muzikinius kūrinius įsigijusio vartotojo mirties.

Kad būtų apeiti ribojimai, „Kietas riešutėlis“ jau kreipėsi į savo patarėjus ir nurodė sukurti specialią kompaniją, kuriai ir priklausys įsigyti muzikiniai kūriniai. Kartu aktorius ėmėsi priemonių, kurie, anot dienraščio, „leistų praplėsti vartotojo teises“. Atsižvelgiant į Bruce'o Williso populiarumą ir žinomumą, galima spėti, jog teisminio proceso atveju tai atkreips didžiulį ažiotažą (bent jau žiniasklaidos priemonėse tai tikrai). Kaip šiuo atveju elgsis kompanija „Apple“?

„Daugelis žmonių labai nustebtų sužinoję, jog visi jų įsigyti muzikiniai kūriniai ir el. knygos, kuriuos jie įsigijo per daugelį metų, iš tikųjų jiems nepriklauso“, – teigė solidus Londono advokatas Chris Walton, kurio žodžius cituoja britų dienraštis. „Tuo pačiu metu, noras perduoti visa tai kaip palikimą tiems, kuriuos myli, yra visiškai natūralus“.

Dabar belieka tikėtis, kad „Apple“ ir jos el. parduotuvė netyčia neįžeidė Chuck Norris'o.


Šiame straipsnyje: Bruce WillisApple

NAUJAUSI KOMENTARAI

ha

ha portretas
Jei Chuck'as paduotų į teismą Apple už šitą nesusipratimą, prisiteistų kontrolinį Apple akcijų paketą :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių