Vilnietis grikiuose aptiko kirmėlių

Vilnietis Aurimas UAB „Galinta ir partneriai” parduodamuose grikiuose aptiko nepageidaujamus gyventojus. Vartotojas atsiuntė nuotraukas ir mobiliuoju telefonu nufilmuotus vaizdus, kuriuose matyti, kad ant virimui pritaikyto grikių maišelio ropoja kirmėlė.

Ropojančią kirmėlę vartotojas aptiko ištraukęs neišvirtą grikių maišelį.

Ant pakuotės rašoma, kad grikiai tinkami vartoti iki 2011-12-31„Pietums norėjau išsivirti grikių. Nieko neįtardamas įdėjau maišelį į puodą. Tik baigus virti ištraukęs grikių maišelį iš puodo ruošiausi jį prapjauti, kad galėčiau įsidėti grikius į lėkštę. Tik tada pastebėjau, kad ant jo dvi nebegyvos kirmėlės.

Iškart puoliau prie dėžutės, kurioje dar buvo likę du maišeliai su grikiais”, – rašo vilnietis nevartok.lt atsiųstame elektroniniame laiške.

Ištraukęs iš dėžutės grikių maišelį vilnietis ant jo pamatė ropojančią kirmėlę.

Grikius Aurimas pirko „Norfos” parduotuvėje Vilniuje esančioje Savanorių prospekte. „Limor” grikių kruopas vilnietis sako prikęs maždaug prieš mėnesį.

„Svarbiausiai, kad vieną maišelį jau buvau išsiviręs ir grikius suvalgęs anksčiau. Įsivaizduokite kaip pasijaučiau dabar radęs tokį siurprizą. Grikių pakuotę pirkau maždaug prieš kokį mėnesį ar du, tačiau tai nesvarbu. Juk yra nurodyta, kad produktas tinkamas vartoti dar daugiau nei pusę metų,” – piktinasi vartotojas iš Vilniaus.

Tikrinti, kas yra užklijuotoje kartotinėje produkto pakuotėje, prieš ją perkant vilnietis sako nenorėjęs, nes pakelį būtų reikėję praplėšti.

Nevartok.lt pataria atidžiai rinktis per akciją parduodamas ar neįprastai pigias prekes. Šį grikių pakelį vilnietis įsigijo, kai jo kaina buvo gerokai sumažinta. Tokiu atveju, produktus reikia tikrinti iškart juos nusipirkus, kad su čekiu būtų galima kreiptis į parduotuvę iš kurios pirkti produktai. Pardavėjas tada be kalbų turėtų gražinti pinigus.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai “Galintos ir partnerių” produktuose aptinkami krebždantys kenkėjai.

Ant UAB „Galinta ir partneriai” grikių „Limor” pakuotės nurodyta tinkamumo vartoti data – 2011 gruodžio 31 diena.


Šiame straipsnyje: Grikiaikirmėlės

NAUJAUSI KOMENTARAI

ajd

ajd portretas
Ir apskritai maisto "šviežumas"labai suprastėjo. kai šitaip išbrangino maistą, perkama jo mažiau. Ir sausainiai seni, ir pyragas prarūgęs, ir grūdėta varškė pastoviai jau ne su grietinėle o su grietine. pardavėjos jau gali neklausti, visada bulkutės ale"šviežios". Maximoj senus keksiukus nubarsto pudra, atseit šviežūs..taip yra. Čia kažkaip turėtų daryti rinkos tyrimus ir diferencijuoti kurias prekes galima branginti, kurias geriau piginti. Juk LT dabar žmonių perkamoji galia labai skirtinga.Aš asmeniškai nuo pabrangimo nei 1 gramo grikių nepirkau.Perkam perlines ...

A plius

A plius portretas
Senai nebeperku galintos produktų. Kažkaip apie juos tik blogus dalykus girdžiu

jar

jar portretas
taigi kirmėlė gyva buvo. Vadinasi galiojimo laikas teisingas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių