Šviesiaplaukei atšvaitą miesto meras užsegė ir ant kojos

Judriosios savaitės renginiams prasidėjus, uostamiesčio gyventojams ketvirtadienio vakarą išdalinti atšvaitai iš Klaipėdos miesto mero rankų.

Miesto meras Vytautas Grubliauskas kartu su Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro specialistais dalino atšvaitus, kad sutrumpėjus šviesiam paros laikui ir prastėjant oro sąlygoms, pėstieji būtų geriau matomi.

Paklaustas miesto meras V. Grubliauskas, ar pats eidamas į darbą pasiima ir atšvaitą, prisipažino, jog ne, tačiau tuoj pat pridūrė, jog tamsiu paros metu netenka daug vaikščioti.

„Ši akcija manau ne tik man priminė atšvaitų teikiamą naudą. Tikiu, jog nuo šio vakaro uostamiesčio gyventojai nepamirš pasiimti kas rytą atšvaito ir pasirūpins ne tik savo bet ir artimųjų saugumu tamsiu paros metu“, – įspūdžiais dalinosi meras.

Akcija susidomėjo ir automobilių vairuotojai. Drąsesni keleiviai tiesė rankas pro automobilių langus, kad gautų atšvaitą.

Atšvaitai buvo dalinami prie prekybos centro „Akropolio“ sankryžos bei prie Atgimimo ir Lietuvininkų aikščių.


Šiame straipsnyje: atšvaitasakcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
Šis atšvaitas itin gerai tinkamas kojai: dviratininkui sugriebs kelnes, kad nesiplaikstytų į grandinę, o pėsčiojo kojai judant keliu, jis gerai matysis.

vikis

vikis portretas
Bendrija parduoda savo balsus rinkimuose uz duobiu kieme uzlyginima (atsvaitu nesiulyti!)

fainiai

fainiai portretas
gera mintis ir nauja mada - ant kojos :))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių