Stipriausi Baltijos šalių orientacininkai grumsis Klaipėdoje

Spalio 23-24 dienomis Klaipėdoje, Smiltynėje vyks orientavimosi sporto varžybos "Baltijos šalių jaunimo taurė 2010".

Varžybose vykstančiose jau nuo 2000 metų dalyvaus virš 200 sportininkų iš 6 šalių. Tai vienos pagrindinių orientavimosi sporto varžybos metuose, kuriose išaiškėja stipriausieji Pabaltijo šalių jaunieji sportininkai. Tuo pačiu metu greta pagrindinių varžybų vyks ir varžybos žiūrovams.

Baltijos šalių jaunimo taurė vyksta jau 10 metų, per šiuos metus Lietuvos komandą jau yra laimėjusi tris kartus pirmąją vietą bendrakomandinėje šalių įskaitoje. Šiais metais varžybos vyks Kuršių nerijoje - Smiltynėje. Į varžybas atvyks stipriausi sportininkai iš Lietuvos, Švedijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos ir Suomijos. Dalyviams varžysis ilgoje ir estafečių trasose. Numatomi trasų ilgiai nuo 5 iki 15 kilometrų.


Greta pagrindinių varžybų vyks ir Žiūrovų varžybos, kuriose galės startuoti kiekvienas norintis. Jiems bus paruoštos trasos tose pačiose vietovėse kaip ir pagrindinių varžybų dalyviams. Kiekvienos dienos atskirų grupių nugalėtojai bus apdovanojami suvenyrais.
Organizatoriai su džiaugsmu kviečia visus norinčius palaikyti Lietuvos orientacininkus, bei išbandyti ir savo asmenines jėgas.

LAIKAS IR PROGRAMA

Šeštadienis, Spalio 23 d.
11.00 varžybų ilgoje distancijoje startas

Sekmadienis, Spalio 24 d.
9.00 mišrių estafečių varžybų startas
12.00 apdovanojimų ceremonija ir varžybų uždarymas (finišo vietoje Smiltynėje)

VARŽYBŲ CENTRAS
Varžybų centras – Smiltynės g. 13, Smiltynė, Sporto ir sveikatingumo bazė.


Šiame straipsnyje: orientacininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių