Orai Kaune: kitą savaitę vėl spaus šaltis

Sinoptikų prognozės nervina vairuotojus, tačiau džiugina vaikus. Sniego vis daugiau, šalčio – mažiau. Tokie orai laikysis visą savaitę.

Antradienį orus lems žemesnio slėgio laukas. Trumpai pasnigs ir dieną, ir naktį. Pietvakarių vėjas aprims iki 5–10 m/sek. Temperatūra naktį Kaune nukris iki 6 laipsnių šalčio, dieną bus apie 5 laipsnius.

Trečiadienį slėgis kils, debesys sklaidysis. Naktį dar daug kur, dieną jau tik vietomis gali trumpai pasnigti. Pūs nestiprus pietvakarių vėjas. Temperatūra naktį Kaune bus apie 11 laipsnių, dieną numatomas 6 laipsnių šaltis.

Ketvirtadienį, artėjant ciklonui iš pietų, vėl pasnigs. Naktį debesuotumas didės, tad bus apie 8 laipsnius, dieną Kaune bus apie 6 laipsnius šalčio.

Penktadienį ciklono įtaka išsilaikys. Daug kur numatomas trumpas sniegas. Temperatūra naktį Kaune apie 8, dieną – apie 6 laipsnius šalčio.

Savaitgalį temperatūra kris, snigs mažiau. Gismeteo.ru prognozuoja, kad oras vėl šals nuo gruodžio 13-osios. Pirmadienio naktį prognozuojamas 16-os, o kitos savaitės ketvirtadienio ir penktadienio naktimis Kaune turėtų spausti 19 laipsnių šaltis.


Šiame straipsnyje: žiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių