LiCS į rinkimus Kaune ves Arvydas Garbaravičius

Liberalų ir centro sąjungos Kauno skyrius savo vedliu savivaldos rinkimuose pasirinko Arvydą Garbaravičių, kuris miestui vadovavo 2003 – 2007 m. Kartu su lyderiu kandidatūras į miesto Tarybą iškėlė dar šešiasdešimt bendrapartiečių.

Kauniečių sprendimą šiandien palaimino ir partijos taryba Vilniuje vykusiame posėdyje.

„Vadovaujant Arvydui Garbaravičiui Kaunas turėjo aiškią viziją ir kryptingai ją įgyvendino. Šį laikotarpį - lyginant su kitais periodais po nepriklausomybės atgavimo - pavadinčiau ketveriais stabilumo, miesto augimo ir klestėjimo metais“, - apie išreikštą pasitikėjimą kalbėjo LiCS Kauno skyriaus pirmininkas Robertas Stanionis.

„Žinau, kaip Kaunui sugrąžinti lyderio pozicijas. Pasitikiu savo komanda ir tikiuosi, jog kauniečiai aktyviai dalyvaus sprendžiant miesto likimą vasarį“,- sakė Kauno LiCS lyderis A. Garbaravičius - „Akivaizdu, jog  per pastaruosius ketverius metus Kaunas išgyveno stagnaciją ir visų pirma tai susiję su dabartinių vadovų politinės brandos ir patirties stoka“

A.Garbaravičiaus teigimu, kitos kadencijos Kauno miesto savivaldybės taryboje LiCS realiai pretenduoja į dešimt vietų, tačiau bus siekiama maksimalaus rezultato.

„Mes turime aiškų planą kaip sugrąžinti Kaunui prarastas pozicijas ir esame pasirengę prisiimti atsakomybę patys, o taip pat konstruktyviai dirbti su partneriais, kuriems rūpi miesto gerovė“, - sakė A.Garbaravičius.

A.Garbaravičius į savo komandą subūrė tiek patyrusius politikos ir verslo lyderius, tiek bendruomenių ir jaunimo aktyvistus, akademikus, įvairių sričių specialistus.

Pasitikėjimą lyderiu išreiškė ir norą kandidatuoti rinkimuose patvirtino Kultūros ir Sveikatos ministrų patarėju dirbęs Mindaugas Šivickas, ilgą laiką Kauno miesto savivaldybės administracijai vadovavęs Robertas Stanionis, Kauno miesto Tarybos nariai, verslininkai Kęstutis Mikėnas ir Tautvydas Barštys, Kultūros ministerijai vadovavęs, festivalio „Kaunas Jazz“ sumanytojas Jonas Jučas; VDA Kauno fakulteto dizaino katedros vedėjas prof. Jonas Venckūnas; „Registrų centro“ Kauno skyriaus vadovas Alvydas Banevičius; verslininkė Janina Petrikienė, Kauno apskrities socialinės veiklos NVO sąjungos pirmininkė Joana Šimanauskienė ir daugelis kitų.

Liberalų ir centro sąjunga Vilniuje vykusiame Tarybos posėdyje patvirtino dalyvausianti rinkimuose ir kelsianti savo kandidatų sąrašus visose 60 Savivaldybių bei tikisi, kaip ir 2007 m. rinkimuose, būti tarp keturių daugiausiai rinkėjų simpatijų pelniusių partijų visoje Lietuvoje.

Rinkimų agitacija apmokėta iš Liberalų ir centro sąjungos Kauno skyriaus rinkimų sąskaitos. Užs. 44400.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių