Kulka perskrodė energetikos inspektorių kabineto langą

Pirmadienį ryte atėję į darbą Valstybinės energetikos inspekcijos Kauno teritorinio padalinio darbuotojai rado peršautą lango stiklą.

Įstaigos direktorius Algirdas Jakubauskas portalui teigė, kad kulkos padarytą skylę pamatė vienas inspektorius.

„Iš pradžių jis pamanė, kad stiklas išdaužtas, tačiau netrukus stiklo paketo viduje pastebėjo kulką. Ji iki šiol guli tarp stiklų", - sakė A.Jakubauskas.

Anot jo, kulka stiklą pramušė labai aukštai. „Net ir darbo metu ji nebūtų kliudžiusi darbuotojų. Nemanau, kad ji buvo skirta mums. Tame kabinete sėdi šilumos inspektoriai, kurie su klientais bendrauja labai mažai. Kulka atlėkė iš toli, nes pramušė tik vieną stiklą. Gali būti, kad šauta iš netoliese esančio vaikų darželio teritorijos, kurioje vakarais renkasi įvairūs asmenys", - svarstė A.Jakubauskas.

Dainavos policijos komisariato viršininkas Egidijus Kriaučionis portalui sakė, kad pareigūnai daugiau apie kulką galės pasakyti, kai ją išims.

„Laukiame, kada bus išimtas stiklo paketas ir galėsime paimti kulką. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ten yra 9 mm kulka, kokios naudojamos koviniuose ginkluose. Jei kulka buvo iššauta, ji į stiklą pataikė atsitiktinai. Jeigu būtų šauta iš arti, kulka būtų perskrodusi abu stiklus ir įstrigusi į sieną. Gal būti, kad paišdykavo vaikai, kurie galėjo laidyne paleisti jau panaudotą kulką", - sakė E.Kriaučionis.

Kulka bus išimta, kai pastato savininkai turės pagamintą naują stiklo paketą.      


Šiame straipsnyje: kaunaskulkaperšautilangas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių