Klaipėdos rajone nužudyta jauna 4 vaikų mama (atnaujinta 11:06 val.)

Jauna keturių vaikų mama užtalžyta sutuoktinio – veikiausiai tokia išvada bus pateikta atlikus pirmadienį mirusios Lauros Valeikienės skrodimą.

Pirmadienį prieš vidurnaktį į policiją paskambinęs šios moters brolis pranešė apie tai, kad ji negyva.

Į sodybą atvažiavę policininkai rado girtą 37 metų Povilą Valeiką, keturis jų mažylius ir mėlynėmis nusėtą 33 metų negyvą moterį.

Įtariamą žmonos nužudymu P.Valeiką pareigūnai išvežė į Klaipėdos rajono policijos komisariatą, tačiau apklausti jo nepavyko, todėl naktį vyras leido už grotų.

Su mažyliais liko žuvusiosios brolis. Tolimesnis vaikų likimas turėtų būti sprendžiamas artimiausiu laiku.

Valeikų šeima Gargždų policininkams bei teismo darbuotojams gerai žinoma. Visi jie sutartinai tikino, kad girtas P.Valeika nuolat talžydavo žmoną, o išsiblaivęs liedavo ašaras atgailaudamas ir žadėdamas daugiau niekada neskriausti savo moters.

Pranešimai apie L.Valeikienės sužalojimą policiją pradėjo pasiekti 2009 metais. Nuo tada kasmet Klaipėdos rajono policininkai po kelis kartus smurtautoją vežė iš namų, įpareigodavo porą gyventi skyriumi.

„Istorija kartodavosi kiekvieną kartą. Teisme vyras prisiekinėdavo, kad daugiau niekada gyvenime nebepakels prieš žmoną rankos. Pati nukentėjusioji taip pat verkdavo ir prašydavo neskirti laisvės atėmimo sutuoktiniui, kadangi šeimą išlaikė jis vienas. Keturis vaikus auginanti moteris nedirbo. Kelis kartus į jos prašymus buvo atsižvelgta“, - paaiškino Klaipėdos rajono apylinkės teismo pirmininkas Vandalina Vainius.

Šiemet sausio 22 dieną P.Valeika už smurtą prieš sutuoktinę buvo nuteistas kalėti pustrečių metų. Tokia pat bausmė skirta ir sausio 28 dieną išnagrinėjus analogišką bylą.

Abi bausmės, joms įsiteisėjus, turėjo būti subendrintos. Tačiau L.Valeikienė apie tai jau nebesužinos.


Šiame straipsnyje: mortisnegyva moteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
Baisu nuo tokiu zveriu. Esu tikrai laiminga, kad esu senmerge. Geriau buti ja, negu buti uzmustai kokio nors monstro

arunas

arunas portretas
blyn tokius homoseksualus uz kiausiu kart ir dauzyt kol uzmusi. begalo gailo vaikuciu ir artimuju nes per tokius turi kentet kiti?

x

x portretas
Akis uz aki dantis uz danti . taip tauta ?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių