Klaipėdoje apsaugininkas šovė į peiliais grasinusį vyrą (atnaujinta)

Klaipėdoje naktį šaudyta. Apsaugos tarnybos darbuotojas panaudojo tarnybinį ginklą prieš klaipėdietį, kuris jam grasino peiliais.

Trečiadienio naktį, 2.18 val. saugos tarnybos „G4S“ gautas pagalbos signalas. Apsaugininkai išskubėjo į Gedminų gatvę, kur pagalbos reikėjo saugomos automobilių aikštelės sargei.

Kai saugos tarnybos ekipažas atskubėjo į vietą, moteris papasakojo, kad į aikštelę buvo įsibrovęs nepažįstamas vyras, o pamatęs sargę metė į ją akmenį.

Apsaugininkai matė atokiau vaikštinėjantį vyrą, jis netrukus atėjo prie ekipažo ir pradėjo pulti apsaugininkus. Abiejose rankose vyras turėjo po peilį ir grasino susprogdinti užtaisą, rodydamas kažko pripildytą butelį.

Saugos tarnybos „G4S“ vyrai bandė raminti vyrą, tačiau jis elgėsi itin agresyviai, pats puolė vyrus. Jiems teko gintis.

Suprasdami, kad geruoju nuginkluoti įsiaudrinusio žmogaus nepavyks, apsaugininkai iškvietė policiją. Jis šaukėsi Prezidentės, „Aro“, kariuomenės, bet kalba buvo tokia nerišli, kad buvo panašu, jog žmogus yra ištiktas ligos priepuolio.

Dar iki atvykstant pareigūnams jie įspėjo, kad šaus. Pora į orą iššautų šūvių vyro nenuramino. Jis toliau puolė ir tęsė grasinimus. Apsaugininkas šovė į agresyvų žmogų ir sužeidė jam koją.

Ir peršautas klaipėdietis nepasidavė, neprisileido prie savęs nei apsaugininkų, nei policininkų, kurie bandė panaudoti elektrošoką.

Kai galiausiai pavyko vyrą nuginkluoti, jo kišenėje aptikta šakutė bei yla. Kokia medžiaga buvo butelyje, kurį įsismarkavęs žmogus bandė susprogdinti, tirs policijos ekspertai.

Sužeistas 1960 metais gimęs klaipėdietis pateko į ligoninę.

Saugos tarnybos „G4S“ Klaipėdos regiono vadovas Arvydas Gaidukevičius teigė, kad apsaugininkų veiksmai buvo teisėti ir adekvatūs buvusiai situacijai.

„Manau, medikai išsiaiškins, kodėl žmogus taip elgėsi. Mūsų darbuotojai jo elgesį vertino kaip ligonio arba teroristo. Jie taip pat patyrė stresą, todėl jiems bus teikiama psichologinė pagalba. Buvo kilusi reali grėsmė sargės ir saugos tarnybos darbuotojams“, - teigė A.Gaidukevičius.


Šiame straipsnyje: apsaugininkasgrasinimas peiliu

NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
Blogai apsauginis saudo,reikejo iskart i galva. O dabar aiskinkis policijai.

ase

ase portretas
Klaipeda.lt web saitas toks blogas gal galetumet pokerogoti reklamos srauta ir reklamos atjungima, negaliu normaliai ziureti naujenas viskas bega del reklamos.

Audrius

Audrius portretas
Normaliose dienraščiuose jei antraštėje parašo atnaujinta, tai straipsnyje taip pat būna nurodyta antraštė "Atnaujinta" ir data bei laikas kada atnaujinta. Pradžiai užtektų bent įterpti atskirą pastraipą kas atnaujinta. O tai dabar atnaujina straipsnyje kokį nors vieną žodį ar savo klaidas ištaiso ir nežinai kas ir kur atnaujinta.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių