Grigiškių stadione 15 metų šeimininkaus „Žalgiris“

Vilniaus savivaldybės taryba pritarė siūlymui apleistą stadioną Kadriškių gatvėje (Grigiškėse) 15 metų išnuomoti futbolo draugijai „Žalgiris“.

Politikai susiginčijo, ar galima paskutinio posėdžio metu, kai susirinko ne visi tarybos nariai, priimti tokį svarbų projektą. Buvo pasiūlymų stadioną išnuomoti ir 25 metams.

„Šitas objektas dvidešimt metų niekam nebuvo reikalingas, o dabar mūsų klubui, „Žalgirio" klubui, kuris vienintelis žaidžia aukščiausioje lygoje, jo reikia.  Juk komandos reikmėms butų sutvarkyta teritorija, tai būtų daroma privačiomis iniciatyvomis“, - sakė klausimo iniciatorius vicemeras Gintautas Babravičius.

Politikai pritarė tokiam siūlymui, tačiau reikalavo, kad stadionu būtų leista nemokamai naudotis šalia esančios mokyklos vaikams, taip pat tiems, kurie lanko futbolo treniruotes.

Itin svarbus šis klausimas buvo ir buvusiam miesto merui Viliui Navickui, kuris iš karto po sėkmingo balsavomo paliko posėdžių salę.

„Buvo norima tą stadioną užstatyti naujais namais, bet juk tai nenaudinga. Reikia žiūrėti į ilgalaikes investicijas. Reikia šelpti „Žalgirį“, - sakė buvęs meras.


Šiame straipsnyje: stadionas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Liulius Kledaras

Liulius Kledaras portretas
Kodel siuo klausimu nepasidomejus FNTT pareigunams ? Juk po kiekvienos Babraviciaus '' geranoriskos akcijos '' daznai lieka nekoks kvapelis ? ...Juolab , kad jam labai jau ''patiko '' tas Vilniaus ''Zalgiris'' ...

bus

bus portretas
Grigiskiu zalgiris

vilnietis

vilnietis portretas
Grigiškės yra toks pat Vilniaus miesto mikrorajonas kaip Pilaitė, Saulėtekis ar Naujaninkai. Keli skaičiukai. Nuo TV bokšto, iki treniruočių aikštės Kadriškių gatvėje. Kelionės atstumas: 10,5 km Kelionės trukmė: 15 min.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių