Degalų kainų palaima Naujamiestyje baigėsi

Laimės valandos, kai populiariausio 95 markės benzino kainos siekė vos 3,7-3,72 lito už litrą, baigėsi. Ketvirtadienio rytą „Neste“ ir „Alauša“ nutraukė kainų karą arba bent jau paskelbė paliaubas.

Į degalines Kauno ar Pelesos gatvėse užsukę vairuotojai pigių degalų negavo. Ažiotažas nuslopo, nes benzinas pabrango beveik 40 centų ir perkopė 4 litų už litrą ribą.

Ketvirtadienį 1 l 95 markės benzino Kauno g. 26 įsikūrusioje „Neste“ degalinėje kainavo 4,06 lito, dyzelinas – 3,52 lito.

Pelesos gatvėje „Alaušos“ degalinėje benzinas 2 centais pigesnis – 4,04 lito.

„Degaluose toks dalykas. Šįryt konkurentai padidino kainas, mes į tai reagavome. Kaip jau esu sakęs, „Alauša“ kainų ne diktuoja, bet reaguoja į konkurentų veiksmus“, – aiškino bendrovės „Alauša“ Vilniaus filialo vadovas Arnoldas Bagdonas.

„Niekada nežinai, kaip bus. Atlikome savo veiksmus, konkurentai – savo“, – svarstė „Neste Lietuva“ mažmeninės prekybos direktorius Audrius Miežys.

Ką planuoja ateičiai, nei vieno degalinių tinklo atstovai neatskleidė. Tačiau leido suprasti, kad gali visko būti.

Portalas primena, kad kelias dienas keliose sostinės degalinėse degalai buvo stulbinamai pigūs. Prie stebuklingas kainas pasiūliusių degalinių driekėsi automobilių eilės. Vairuotojai pylėsi pilnus bakus ir priedo kelių dešimčių litrų talpos „kanistrus“.


Šiame straipsnyje: degalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių