„Darbiečiai“ liks Vilniaus valdančiojoje koalicijoje

Prie Darbo partijos prisijungė Naujoji sąjunga. Suvažiavime galutinai nuspręsta likti valdančiojoje koalicijoje Vilniaus savivaldybėje.

Pritarus Naujosios sąjungos prisijungimui prie Darbo partijos,naujai suformuotą politinę jėgą papildė apie pusė iš maždaug keturių tūkstančių socialliberalų. Kiti buvusios Naujosios sąjungos nariai dar turės galimybę apsispręsti iki rugsėjo.

Susijungus partijoms, Artūras Paulauskas tapo vienu iš 14 partijos vicepirmininku. Iš viso prezidiumas pasipildė šešiais, o taryba – 18 naujų politikų.

Paklaustas, ar etiška jungtis su partija, kuriai vadovauja kaltinamojo statusą turintis asmuo, A. Paulauskas teigia, kad jungiasi ne su asmeniu, o su politine jėga, kuri esą rinkėjams yra patraukli.

Naujai susiformavusi partija, pasak Viktoro Uspaskicho,turi ambicijų iki kitų Seimo rinkimų tapti stipriausia partija Lietuvoje. Paskutinės gyventojų apklausos rodo, kad Darbo partija pagal populiarumą dabar – trečioje vietoje.

Neeiliniame Darbo partijos sąskrydyje Varniuose galutinai nutarta ir likti Vilniaus miesto valdančiojoje koalicijoje. Pasak V. Uspaskicho, prie koalicijos prisijungus dar vienai politinei partijai – Lenkų rinkimų akcijai, nors ir teko atsisakyti vieno posto Vilniaus miesto taryboje, juos tenkina likusi įtaka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
man nepaprastai patraukli KGB kuris man gyvenime nemazai pasiko ir milijoniriaus neaisku kaip juo tapusiu .....na tiesiog lafa atsidziagt negaliu TFU
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių