Buvęs Trakų policijos vadovas įsidarbino „Maximoje“

Buvęs Trakų rajono policijos vadovas Nerijus Šiaulys tapo bendrovės "Maxima LT" Apsaugos departamento direktoriumi, pranešė dienraštis "Lietuvos žinios".

N.Šaulys iš Trakų rajono policijos komisariato vadovo pareigų pasitraukė, kai vasario 13-ąją jo pavaldinys Sigitas Šostakas būdamas neblaivus sukėlė tris gyvybes nusinešusią avariją.

N.Šiaulys iš pradžių pasiprašė perkeliamas į žemesnes pareigas, o vasario 24 dieną pasiprašė į pensiją ir jau kitą dieną buvo atleistas.

"Kalbėjausi su juo labai ilgai, įkalbinėjau likti. Tačiau šis žmogus turi atsakomybės jausmą. Jis manė negalintis pasilikti. Tenka apgailestauti, kad iš policijos išeina tikri profesionalai", - sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Kęstutis Lančinskas.

N.Šiaulys laimėjo tarptautinį konkursą bendrovės "Maxima LT" Apsaugos departamento direktoriaus pareigoms eiti, nurungęs apie šešias dešimtis varžovų.

Dėl minėtos avarijos atsakomybę prisiėmė ir tuometinis generalinis policijos komisaras Vizgirdas Telyčėnas. Jis trečiadienį sakė turintis tris darbo siūlymus. Kurį pasirinks, V.Telyčėnas tikino dar neapsisprendęs.

Trakų rajono policijos komisariatui nuo kitos savaitės laikinai vadovaus buvęs Marijampolės policijos vadovas Kęstutis Kalinauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių