A.Paleckis apie A.Ramanauską-Greitai: "Tai jau psichiatrijos problema“

Politiko, šoumeno ir Vilniaus miesto tarybos nario Algio Ramanausko-Greitai Broniaus lūpomis išsakytas pareiškimas apie pedofiliją bene labiausiai užgavo politiką, irgi sostinės tarybos narį Algirdą Paleckį. Jis reiškia užuojautą A.Ramanausko giminėms ir siūlo humoristui kreiptis į medikus.

„Tačiau ne visi Lietuvos politikos p...derastai bejėgiškai nuleido savo sysalus. Štai jauniausias Lietuvos politikos pedikas, žymus visą Lietuvą 40-aisiais per š... pa...isusio Justo Pydereckio anūkas Algirdas Pydereckis teigia, kad jo kairiųjų p...derastų partija "Frontas" verčiau nučiu... visų pasaulio kapitalistų sysalus nei išduos komunistinės p...derastijos idealus", - tokiomis frazėmis internetinėje svetainėje ctv.lt paskelbtame pareiškime plūdosi į Bronių persikūnijęs A.Ramanauskas-Greitai.

„Iš esmės tai jau psichiatrijos problema – ką čia teismas gali, - paklaustas, ar nesirengia savo garbės ir orumo ginti teisme, atsiduso A.Paleckis. – Žiūri ir stebiesi. A.Ramanauskas jau seniai peržengęs ribas. Tiesiog gaila žmogaus kaip žmogaus. Čia ne bylą reikia pradėti, bet reikšti užuojautą jo giminėms ir artimiesiems.“

A.Paleckio nuomone, konservatoriai turėtų susirūpinti, ar verta savo gretose turėti tokį narį. „Konservatoriai, jį turėdami, tampa keista partija“, - svarstė A.Paleckis.

Kartą jis jau yra A.Ramanauską skundęs Vilniaus miesto savivaldybės tarybos etikos komisijai. Tačiau tąsyk nieko nepešė. „A.Ramanauskas neatėjo į posėdį. Komisija A.Ramanauskui rekomendavo manęs atsiprašyti, nes ji daugiau nieko ir negali. Bet, aišku, jis neatsiprašė. Tokia ta komisija pas mus“, - apgailestavo A.Paleckis.

A.Paleckis asmeniškai su A.Ramanausku nebendrauja. „Tai kad tas žmogus turi bendravimo problemų. Pirmą kartą sutikęs jį savivaldybėje linktelėjau, ištiesiau ranką, o jis praėjo pro mane mediniu žvilgsniu“, - pasakojo A.Paleckis.

A.Ramanausko-Greitai veiką A.Paleckis siūlo ištirti ir įvertinti viešosios informacijos priežiūros ir žurnalistų etikos komisijoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių