Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos nariu siūlomas M. Žaltauskas

Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos (VTEK) nariu siūloma skirti Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centro vadovą Martiną Žaltauską.

Viešojo administravimo magistro laipsnį turintį M. Žaltauską į šias pareigas siūlo Nevyriausybinių organizacijų taryba, deleguojanti vieną iš penkių VTEK narių.

Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio registruotame nutarimo projekte numatyta, kad M. Žaltauskas pareigas VTEK pradėtų eiti gruodžio 5 dieną.

M. Žaltauskas komisijoje pakeistų Dalią Paulauskaitę, jos kadencija baigiasi gruodžio 4 dieną.

VTEK narį penkerių metų kadencijai skiria Seimas, po vieną kandidatą į VTEK narius Seimui teikia prezidentas, Seimo pirmininkas, premjeras, Lietuvos teisininkų draugija ir Nacionalinė nevyriausybinių organizacijų taryba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
Taigi, abejotinos reputacijos žmogus, žinau ką rašau...

OOOOooo jo ...mat!

OOOOooo jo ...mat! portretas
Didesnio sukčiaus ir aferisto neradot? Ar niekas nežino kaip jis vogė jau jaunystėje vadovaudamas Klaipėdos NIC-ui (nevyriausybinių organizacijų paramos ir informacijos centrui)? Ši organizacija turėjo net 6 sąskaitas tarp ju valiutines-viskas buvo ištaškyta nežinomais keliais..Niekam neįdomu kad išnešes skūra į platesnius vandenis t.y. į Vilniu globojamas pačių baisiausių LR partijų aukštų atstovu ten įsteigė visos Lietuvos nevyriausybinių organizacijų paramos centrą(,,3-čias sektorius,,) per kurį iš valstybės ir iš Europos ėmė pinigus(ir dabar ima neva visoms šalies nevyriausybinėms organizacijoms) ir juos plukdė konservu-liberastu partijom, saviškiu fondams kad anie galetu pirkti poveiki ir rinkimus?Žodžiu, jeigu tas gnyda bus tokiame poste tai jau tikras galas atėjo Lietuvai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių