VRM nepavykus atšaukti teisėsaugos atašė Briuselyje, pareigybė naikinama

  • Teksto dydis:

Nepavykus atšaukti Lietuvos teisėsaugos atašė Briuselyje Linos Charašauskaitės, Vidaus reikalų ministerija pasiūlė naikinti šią pareigybę, trečiadienį rašo naujienų portalas 15min.lt.

Vos metus pradirbusi L. Carašauskaitė kreipėsi į teismą, kai sužinojo, kad ją nuspręsta atšaukti nepasibaigus kadencijai. Teismui priėmus ieškinį nagrinėti, jau po kelių dienų ministerija pasiūlė apskritai naikinti atašė pareigybę.

Ministrės Ritos Tamašunienės atstovė spaudai sakė, kad pareigybė naikinama, norint skirti dėmesio papildomiems etatams Lietuvoje, nes vienas iš svarbiausių tikslų šiuo metu yra civilinės saugos stiprinimas šalyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
„medžioklė“ yra tiesioginė paieška įdarbinant aukšto lygio aštrius profilius, tokius kaip Lina

marinai

marinai  portretas
Googe vertėjas tekstuką išvertė ? :) Tada aiškinu :Valstybė turi teisę steigti ir atšaukti pareigybes pagal Valstybės poreikį . Kas neaišku ? O su medžiokle nugrybavote :))) nepavyko :))) Aš gerbiu savo Valstybės sprendimus , o ne cacos norus :))))

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
Tarptautiniam valstybės tarnautojui kyla karjeros valdymo problema. Ar Lina turi prisiregistruoti medžioklės firmoje? Kokios yra jo perspektyvos susirasti darbą Lietuvoje? Koks perklasifikavimas? Norint kreiptis į teismą reikia įgyvendinti teises. Kuris?Partininkas?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių