Valstybinių miškų urėdijos vadovo paieškos gali užsitęsti

Būsimos miškų urėdijų valdymo įmonės Valstybinių miškų urėdija vadovo paieškos gali užsitęsti.

Valstybinio miškotvarkos instituto, kurio pagrindu kuriama Valstybinių miškų urėdija, paskelbtame konkurse gautos trys paraiškos, tačiau, preliminariu vertinimu, nė vienas jų neatitiko kvalifikacijos reikalavimų, BNS informavo aplinkos ministro patarėjas Mindaugas Bajarūnas.

Anot jo, kandidatų kvalifikacija dar bus įvertinta galutinai, tačiau tikėtina, kad konkursas bus paskelbtas neįvykusiu ir bus skelbiamas naujas.

Numatoma, kad naujojo vadovo kadencija truks penkerius metus.

Spalio pradžioje pradėta keturių nepriklausomų Valstybinių miškų urėdijos valdybos narių atranka. Urėdija įsikurs Panevėžio rajone esančiame Katinų kaime, ji turėtų turėti 26 regioninius padalinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas

kas portretas
kas daugiau sumokes valdantiesiems tas ir taps cia kaip aukcione yra savi pasamdyti kurie dirbtinai kelia kaina ir tikri kurie sumoka kai kaip kaina pakyla iki reikiamos sumos saziningu aukcionu jauseniai nelike kaip ir valdanciuju saziningu jau seniai neliko valdiski miskai tai visu zmoniu miskai tai plauciai valantys ora tokio barbarisko misku kirtimu kaip lietuvoje tikriausi niekur europoje nevyksta vartosi proteviai karstuose ir keikia savo palikuonis uz sitoki misku naikinima pirmiausia uredai irkiti tegul uzsiaugina ta miska paskui kerta o ne senialiu ispuoseletus miskus naikina geda miskininkam
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių