V. Adamkus paskiepytas antrąja vakcinos nuo COVID-19 doze

  • Teksto dydis:

Prezidentas Valdas Adamkus penktadienį buvo paskiepytas antrąja vakcinos nuo koronaviruso doze, informuoja portalas tv3.lt.

Panašu, kad V. Adamkui vakcinacija praėjo sklandžiai.

„Absoliučiai gerai. Nei rėkiau, nei verkiau, nieko. Viskas praėjo kuo geriausiai. <...> Nereikia bijoti skiepytis“, – tvirtino prezidentas.

Primename, kad pirmąja vakcinos nuo COVID-19 doze V. Adamkus buvo paskiepytas šalyje prasidėjus 80 metų ir vyresnio amžiaus žmonių vakcinacijai.

Tąkart V. Adamkus su žmona Alma atvyko pakiliai nusiteikę ir teigė abu niekada neturėję nė menkiausių dvejonių, kad būtina skiepytis nuo COVID-19. „Džiaugiuosi, kad turime galimybę pasirūpinti Lietuvos žmonėmis. Specialistai tokie įgudę, taip gerai atlieka savo darbą, kad niekam neturėtų skaudėti“, – tąkart sakė V. Adamkus.

„Nėra jokių abejonių, kad tai yra būtinybė. Džiaugiuosi, kad turime galimybę vakcinomis aprūpinti visą Lietuvos visuomenę ir kuo greičiau tai padarysime, tuo bus geriau“, – teigė V. Adamkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šituos visus skiepija tik Pfizeriu, o šunaujai ir kirmėlynui gerai ir Astra-Zeneka, kurios P. Afrikos negrai atsisakė.....

M

M portretas
Vitamina c ir patenkintas

Aš  portretas
taip pat paskiepytas. Kodel apie mane nerašote?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių