Tauragę skandino liūtis: užlietose gatvėse sutriko eismas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Tauragę skandino smarki liūtis. Gatvėse ir kiemuose skendo gyventojų automobiliai.

Apie liūtį Tauragėje pranešė kurjeris.lt, feisbuko paskyroje pasidalijęs keliomis nuotraukomis.

Netrukus vaizdais iš užlieto miesto ėmė dalintis ir gyventojai.

Trečiadienį Lietuvoje daug kur trumpai lijo.

Pasak sinoptikų, ketvirtadienį trumpi lietūs trauktis nežada. Naktį vėjas rims, truputį palis tik kai kur. Temperatūra svyruos tarp 10–15 laipsnių šilumos. Dieną iš praplaukiančių debesų daug kur palis, sustiprės šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Panevėžyje termometrai fiksuos 22, Kaune 23 laipsnius šilumos. Šiauliuose ir Klaipėdoje oras šils iki 21 laipsnio.

Penktadienį lietaus debesys pamažu trauksis, tad skėčio gali prireikti jau tik kai kur. Temperatūra stiebsis aukščiau, dažniau palepins saulė. Naktį vyraus 10–16 laipsnių šiluma. Dieną Vilniuje ir Kaune oras šils iki 23, Panevėžyje iki 22 laipsnių. Šiauliuose bus apie 21, Klaipėdoje apie 20 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, tikėtina, jog savaitgalį temperatūra šoktels dar aukščiau. Šeštadienį numatomi ramūs ir saulėti orai, o sekmadienį vietomis jau gali ir nušniokšti lietus. Dienomis temperatūra svyruos tarp 24–27 laipsnių šilumos. Šilčiausia bus sekmadienį.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rachael Seymour

Rachael Seymour portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kElias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Mielieji

Mielieji portretas
O kodėl neparašėt kaip ten su daugiabučių stogais? Argi jau nebėgo vanduo per kiaurus stogus? Ar jau taip gerai sutvarkyti stogai, kad atlaikytu liūtį? Ir visa laik rašo tik kad apsėmė gatves, o apie daugiabūčių stogus, nei šykt , nei mykt. Netikiu kad nei vienam gyventojui nežliaukė per stogą vanduo į butą.

Renis

Renis portretas
Viskas ten gerai,paskendo tik vienas gudročius,po tiltu savo auduką pastatės.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių