Nuo rugsėjo bilietus į renginius reikės parduoti internetu arba registruoti dalyvius

  • Teksto dydis:

Vyriausybė nusprendė nuo rugsėjo neriboti dalyvių skaičiaus renginiuose, tačiau bilietai turės būti parduodami tik internetu arba užtikrinama dalyvių registracija elektroniniu būdu.

Tam trečiadienį pritarė Ministrų kabinetas.

Pakeitimuose dėl ekstremalios situacijos Lietuvoje numatyta, kad jei renginio organizatoriai neužtikrins šių reikalavimų, nuo rugsėjo renginiuose bus leidžiama dalyvauti tik 300 žiūrovų, neskaitant pačių atlikėjų ar sportininkų, kitų sporto specialistų ir renginius aptarnaujančio personalo.

Šiuo metu renginiuose lauke gali būti ne daugiau kaip 1 tūkst. žmonių, o renginiuose uždarose vietose – ne daugiau kaip 600 žmonių.

Tarp dalyvių renginiuose lauke turi būti išlaikomas mažiausiai metro atstumas, o renginiuose uždarose erdvėse – dviejų metrų atstumas arba dėvimos kaukės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesupratau

nesupratau portretas
Taigi čia žmogaus teisuų pažeidimas ir kišimasis į žmogaus privatų gyvenimą.Ne supistos valdžios reikalas į kokius renginius žmogus eina .Be to bilitų pardavimas internetu tai pasipinivavimas tarpininkams murie nesuteikia paslaugos bet ima tarpininkavimo momestį.Čia gi korupcinis sprendimas.

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Ar Palangos, Klaipėdos ir šventosios paplūdimiuose renginys ar ne? Jei ne, tai kokia žole rūkote kurdami įstatymus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių