Seimas nutarė: pasiskiepiję vyresni nei 75 metų senjorai gaus po 100 eurų

Seimas iš antro karto priėmė įstatymą, numatantį 100 eurų vienkartinę išmoką nuo koronaviruso pasiskiepijusiems senjorams, sulaukusiems 75 metų ir vyresniems.

Už tai balsavo 68 Seimo nariai, prieš buvo trys, o susilaikė septyni. 

Dėl šio Vyriausybės projekto antradienį Seimas balsavo du kartus.

Pirmą kartą sprendimas nebuvo priimtas, nes opozicija nesiregistravo balsuoti.

Pagal priimtą įstatymą, 100 eurų vienkartinė išmoka bus skirta nuo rugsėjo iki gruodžio pasiskiepijusiems vyresniems nei 75 metų žmonėms bei iki kitų metų balandžio pasiskiepijusiems sustiprinančia doze. Vienkartinę išmoka ketinama išmokėti gruodžio ir balandžio mėnesiais kartu su pensija. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininkas

Pensininkas portretas
Ne visi parduoda savo kūną už šimtą eurų ar daugiau .Turėkitės tuos pinigus kiaulės prie lovio. Nebūsite laimingi prakeiktieji .....Jums 242,-€ pensijos, būti apvogtu, skaičiuojant darbo stažą ,matysime tada, kokie jūs butumet laimingi.

Stal

Stal portretas
Vienkartine išmoka 100e? Ar jie durni ar kas jiems yra? Čia šita motyvacija kam orientuota, taupantiems? Bl bl... influenseriai...

jo

jo  portretas
Durniu saika,musu seimas,man patiko latvijos nutarimas,visi pencininkai kurie skiepijas gaus 20 eu,kas menesi uz sildyma,o cia protingai padare broliukai,o musu abeliai kaip visada daro blogiau zmonems,kirsina,skirsto,cia lietuva ,kaip visada tik kad butu blogiau,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių