G. Nausėda apdovanojo 20 iniciatyvos „Lietuvos galia“ laureatų

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda šeštadienį su pirmąja ponia Diana Nausėdiene apdovanojo dvi dešimtis pilietinės iniciatyvos „Lietuvos galia“ laureatų.

„Kaskart, atsivertęs „Lietuvos galios“ iniciatyvų sąrašą, negaliu atsistebėti jų įvairove. Matau įkvepiančias istorijas žmonių, kurie nebijo iššūkių, siūlo idėjas ir buria bendraminčius. Žinau tai ne iš nuogirdų ar trumpų aprašymų – kartu su Diana ir komandos nariais per dvejus metus aplankėme daugiau nei 50 iniciatyvų. Kiekvieną kartą įsitikiname, koks nuostabus žmonių gebėjimas įkvėpti vieniems kitus bendram veiksmui“, – Prezidentūros pranešime šeštadienį sakė G. Nausėda.

Pilietinės iniciatyvos „Lietuvos galia“ metiniai apdovanojimai vyko antrą kartą. Pasak Prezidentūros iniciatyva jungia apie 400 organizacijų ir bendruomenių Lietuvoje, JAV, Jungtinėje Karalystėje, Airijoje, Naujojoje Zelandijoje, Ispanijoje, Vokietijoje ir Norvegijoje

Iš atrinktų nominantų visuomenė ir komisija, sudaryta iš viešojo ir nevyriausybinio sektoriaus įvairių sričių ekspertų, balsuodami išrinko laureatus keturiose kategorijose: „Žalia Lietuva“, „Stipri Lietuva“, „Teisinga Lietuva“ ir „Inovatyvi Lietuva“.

Iniciatyvos „Lietuvos galia“ tikslas – skatinti visuomenės įsitraukimą į valstybės gyvenimą ir stiprinti pilietinę galią. Tai platforma savanoriams, bendruomenėms, aktyviems piliečiams ir kitiems pristatyti savo veiklas, rasti bendraminčių ir sulaukti palaikymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
ŠIAULIU KONSERVATORIU ŠAIKA

onute

onute portretas
pažiurėkit ponia geltona o šalia mėlina ko ne flagas ukru

onute

onute portretas
Jie abu ligoniai nausėdienė su geltona sukne o ta šalia su melina ir gavosi ukru flagas šiauliu du----am pasifiguruot
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių