Premjerė žada pasirūpinti didesnėmis galimybėmis išsiimti galimybių pasą

  • Teksto dydis:

Premjerė Ingrida Šimonytė žada, kad Vyriausybė pasirūpins didesnėmis galimybėmis gyventojams išsiimti galimybių pasą, nei yra dabar.

„Taip, tikrai norime tuo pasirūpinti papildomai“, – ketvirtadienį LRT laidai „Dienos tema“ sakė Vyriausybės vadovė.

Anot jos, paraleliai sprendžiamas ir galimybių paso galiojimo terminas.

„Kai testo galimybė buvo gana plati, tokiu atveju, žinoma, tai šiek tiek sudėtingiau, bet kai tai skiepyti žmonės, tai tas pažymėjimas, kad žmogus yra skiepytas, manau, galėtų būti prieinamas įvairesnėmis formomis net ir tiems žmonėms, kurie neturi, tarkim, išmaniojo telefono ir kuriems nėra patogu išsiimti jo iš Registrų centro. Reikėtų (galimybės) tiesiog atsispausdinti ar gydymo įstaigoje, ar kitu būdu“, – tvirtino ji.

Dar pablogėjus epidemiologinei situacijai Vyriausybė planuoja, kad nuo COVID-19 neskiepytiems, nepersirgusiems ar neturintiesiems neigiamo testo užsivertų didieji prekybos centrai, grožio salonai, viešojo maitinimo įstaigos, pramogų vietos, renginiai. Jie nebūtų įleidžiami ir į viešąjį transportą.

Ribojimų nepartirtų turintieji vadinamuosius galimybių pasus. Jie išduodami abiem vakcinos dozėmis paskiepytiems asmenims, persirgusiems koronavirusu ar gavusiems neigiamą testo rezultatą.

Dabar atsiųsti galimybių pasą galima tik internetu arba išsiimti Registrų centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dali

dali portretas
klaida daroma, galimybės yra prigimtinė teisė, kas nori jas sumažinti tas įsigija priešū, juk teisės ir laisvės eina kartu.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Fasizmas. Sekantis valdzios zingsnis-uzsuks vandeni, elektra, dujas..

Ką duos galimybių pasas " be kaukės " anot Armonaitės ?

Ką duos galimybių pasas " be kaukės " anot Armonaitės ?  portretas
Iš OFICIALAUS SAM ( medikų !!! ) puslapio . sam.lrt. 2021/04/14 VAKCINUOTI ASMENYS TAIP PAT GALI UŽSIKRĖSTI KORONAVIRUSU IR JĮ PLATINTI , todėl SVARBU nepamiršti atsargumo . ___P.S. Alio , ponia PIŠ !!! Visiškai nuo COVID-19 paskiepyti žmonės gali vėl pradėti keliauti, bet turėtų laikytis atsargumo priemonių, ĮSKAITANT KAUKIŲ DĖVĖJIMĄ ir socialinio atstumo laikymąsi, penktadienį pranešė JAV sveikatos apsaugos tarnybos.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių