Palangos kempingas laukia poilsiautojų

  • Teksto dydis:

Vasaros sezono atidarymą šį savaitgalį švenčiančioje Palangoje netrukus atsivers ir ilgai lauktas Palangos pajūrio kempingas. Operatorių teigimu, nuo birželio kurorto lankytojams atsidarysiančio kempingo paslaugų kainos nesikandžios: modernus, europinius standartus atitinkantis Palangos pajūrio kempingas pasiūlys trijų žvaigždučių kokybę ir patogumą už prieinamą kainą.

Mėgautis poilsiu pušynų apsuptyje ir vos už kelių šimtų metrų ošiančia jūra Pajūrio regioninio parko teritorijoje įsikūrusiame kempinge suaugusiam asmeniui kainuos 6 eurus už parą, vaikui – perpus mažiau. Palapinės vieta, priklausomai nuo joje apsistojusių žmonių skaičiaus, poilsiautojams atsieis 6-8 eurus, para kemperyje – 18 eurų.

Apsistojusieji kemperiuose bei palapinėse galės nemokamai naudotis wifi zonomis, sanitarinėmis higieninėmis ir maisto gaminimo patalpomis, o nusprendusiais pailsėti nuo maisto ruošos pasirūpins entuziastingi kempingo šefai. Už papildomą mokestį kempingo gyventojai turės galimybę pasinaudoti savitarnos skalbykla. 
Svečių patogumui kempingo teritorija apšviesta, čia įrengtos pavėsinės su židiniu, sporto bei vaikų žaidimų aikštelės. Vakaro pokalbiams su arbata ir naujiems susitikimams kvies jauki terasa.

Anot operatorių, Palangos kempinge keliautojai galės ne tik patogiai pernakvoti, bet ir puikiai praleisti laiką – susipažinti su kempingo biblioteka, stebėti sporto varžybas, žaisti stalo futbolą, krepšinį, tenisą, badmintoną, petankę ir mėgautis kitomis aktyviomis pramogomis.

Poilsiautojus vilios ne tik ranka pasiekiamas paplūdimys – netoliese stūkso XX a. pab. laivų gelbėjimo stotis, apžvalgos aikštelė, moreninis kyšulys į jūrą. Į pietus nuo Nemirsetos driekiasi Pajūrio regioninis parkas, Nemirsetos kraštovaizdžio draustinis, kurio grožis atsiskleidžia keliaujant atnaujintais dviračių takais. Pasiilgus miesto triukšmo, jais iš kempingo teritorijos patogu pasiekti ne tik Palangos centrą ar Šventąją, bet ir Karklę, Klaipėdą, o iš jos – Kuršių Neriją.

Iš viso Palangos kempingo teritorijoje įrengtos 58 vietos kemperiams ir visa jiems reikalinga infrastruktūra bei 59 vietos palapinėms bei atvykusiųjų automobiliams.

 

Laikas

Kaina, EUR

Mokestis suaugusiam

1 para

6

Mokestis vaikui (nuo 3 iki 12 metų)

1 para

3

Palapinės vieta (1 - 4 vietų)

1 para

6

Palapinės vieta (5 - 10 vietų)

1 para

8

Vieta motociklui

1 para

3

Vieta automobiliui

1 para

5

Vieta mikroautobusui (minivenui)

1 para

10

Vieta turistiniam automobiliui (kemperiui)

1 para

18

Vieta prikabinamam nameliui (auto-karavanui)

1 para

23

Vieta autobusui

1 para

60

Mokestis už naminį gyvūną

1 para

3

Dušas ne kempingo gyventojams

1 kartas

3

Skalbimo paslauga

1 kartas

6

Teniso aikštyno nuoma

1 valanda

10

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na jooo

na jooo portretas
Atvaziuoja pas mane giminaiciai is Vokietijos su kemperiu, ieskau jiems kempingo aiksteles, bet kainos prieinamos Sveicarijos ir Monako pilieciams. Tikrai nesiulysiu jiems Palangoje, nes pas vokiecius daug pigiau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių