NVSC teiks konsultacijas savaitgaliais ir švenčių dienomis

  • Teksto dydis:

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) praneša, kad išaugus konsultacijų, susijusių su koronaviruso infekcija ir galiojančia ekstremaliąja padėtimi, poreikiui, nuo šiol centro specialistai konsultuos ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais bei švenčių dienomis.

Savaitgaliais ir švenčių dienomis telefonu pasikonsultuoti bus galima tik su koronavirusine infekcija susijusiais klausimais, sakoma NVSC pranešime.

NVSC sulaukia per 5 tūkst. skambučių kasdien, nors gali aptarnauti dešimt kartų mažiau – suteikia 500–600 konsultacijų per dieną. Tikimasi, kad nuo šiol pavyks atsiliepti ir atsakyti į kur kas daugiau klausimų.

Nuo pirmadienio prie NVSC skambučių centro konsultantų prisijungia septynių NVSC departamentų specialistai. Iš viso gyventojus konsultuos vienuolika specialistų.

„Atsiprašome visų, kuriems nepavyko prisiskambinti. Prašome visų kantrybės ir supratimo šios ekstremalios situacijos metu, nes konsultantai patiria milžinišką krūvį. Ilgėja ir konsultacijų laikas. Anksčiau konsultacijai dažnai pakakdavo trijų minučių, dabar neretai užtrunka ir dvidešimt“, – aiškino NVSC direktorius Robertas Petraitis.

Prieš renkant NVSC telefono numerį R. Petraitis pakvietė ieškoti informacijos internete – atsidaryti NVSC arba Sveikatos apsaugos ministerijos interneto svetaines, kur informacija apie koronavirusinę infekciją yra nuolat atnaujinama.

Konsultacijos bus teikiamos bendruoju konsultacijų telefono numeriu (8 5) 264 9676 kasdien (I–IV 8–17, V 8–15.45; savaitgaliais – 8–17).



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Nėra tos koronos tai apgaulė avytės nerikėkit

Aldona

Aldona portretas
Aha konsultuos savaitgaliais visą dieną bandžiau prisiskambinti niekas nekėlė ragelį
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių