Neringos meras pasirodys netikėtame amplua: į problemas žvelgs gyventojų akimis

  • Teksto dydis:

LRT televizijos laidos „Nepažintas meras“ herojumi šį trečiadienį taps Neringos meras Darius Jasaitis. Jau septynerius metus savivaldybei vadovaujantis politikas yra pirmasis Neringos meras, čia gimęs ir užaugęs.

Neringos savivaldybė yra pati mažiausia Lietuvoje pagal gyventojų skaičių, joje nuolat gyvena trys tūkstančiai žmonių, todėl meras visiems yra puikiai pažįstamas. „Jis užaugo visų mūsų akyse“, – taip apie savivaldybės vadovą atsilieps ne vienas LRT žurnalisto Edvardo Kubiliaus kalbintas Neringos gyventojas.

Nors meras ir vietinis, ir visi jį pažįsta, tačiau ir jam rojaus kampeliu vadinamos Neringos gyventojai turės pastabų ir priekaištų. Neringiškiai žurnalistui pasakos apie nuolat perpildytus, po langais dvokiančius kurorto konteinerius, prastos būklės Parnidžio kopos laiptus.

„Jei gyventojai, kurie yra mano darbdaviai, nori ir prašo, mūsų pareiga – išspręsti šį klausimą taip, kad dauguma būtų patenkinti“, – taip nusiteikęs į darbus kibs neatpažįstamai perrengtas Neringos vadovas.

Kaip ilgai seksis D. Jasaičiui likti neatpažintam bendraujant su vietos gyventojais ir kaip pavyks jam spręsti gyventojų įvardintas problemas, paaiškės šį trečiadienį 21.30 val. laidoje „Nepažintas meras“.

LRT televizijos realybės dokumentikos laida „Nepažintas meras“ leidžia žiūrovams artimiau susipažinti su šalies savivaldybių vadovais, o jiems – pažvelgti į savo miestą ar rajoną paprasto gyventojo akimis. Projekte pasiryžę dalyvauti merai, perrengti ir neatpažįstamai nugrimuoti, gerą pusdienį praleidžia kaip paprasti savivaldybės gyventojai spręsdami įvairias kasdienes problemas ir aiškindamiesi, ar tikrai jiems pavaldžių institucijų durys atviros visiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neringiskis

Neringiskis portretas
Neringiskiai tai tikrai ne bomzai, bet va meras, kurio miestelyje gyvena 2 tukst. zmoniu ir jis nezino ju problemu - MULKIS. Per tv pasikniso prie konteineriu - jam ten ir vieta. Nebebalsuosiu uz ji niekados

Ble durneli

Ble durneli portretas
Tavo kaime 1000 žmoniu puse trobu uždaryta iki vasaros. Ir tu valkata nežinai kaip tavo žmones gyvena. Myžtu skuduru per snuki tokiam merui.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Juokdarių misija. Tai ką, jeigu jau meras dievas ir nemato kas darosi jo savivaldybėje, tai kai apsirengs bomžu, jo akys irgi žvelgs bomžiškai? Ar dar kitaip?....Tegul išgirsta žmones.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių