L. Graužinienė: didžiuojamės, kad Seime turime savo olimpietį

  • Teksto dydis:

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė, Seimo pirmininko pavaduotojas Algirdas Sysas ir Seimo kanclerė Daiva Raudonienė su būriu kanceliarijos darbuotojų  pasveikino olimpiadoje sėkmingai finišavusį ir  puikius asmeninius rezultatus pademonstravusį 20 km sportinio ėjimo distancijoje Seimo kanceliarijos darbuotoją Marių Žiūką.

Jis Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse finišavo 26. Tai geriausias pasiekimas sportininko karjeroje.

„Su dideliu jauduliu stebėjau Jūsų startą Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse ir džiaugiausi pasiektu rezultatu. Mes didžiuojamės Jumis, didžiuojamės, kad Seime turime savo olimpietį, – sakė Seimo Pirmininkė L. Graužinienė.

M. Žiūkas, padėkojęs už sveikinimus,  žaismingai papasakojo savo įspūdžius iš žaidynių ir finišo akimirkų, gyvenimo olimpiniame kaimelyje ir džiaugėsi pagerinęs asmeninį rezultatą.

Daugkartinis Pasaulio ėjimo taurės dalyvis, 2011 m. Universiados 6 vietos laimėtojas M. Žiūkas varžėsi ir Pekino bei Londono olimpiadose. Šiais metais M. Žiūkas tapo Lietuvos čempionu. Jam priklauso ir 4 geriausias nepriklausomos Lietuvos istorijoje 20 km sportinio ėjimo rezultatas – 1:22:09.

Seimo kanceliarijos darbuotoją M. Žiūką į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes Seimo Pirmininkė L. Graužinienė išlydėjo rugpjūčio 5 d. kartu su Seimo kanclere D. Raudoniene ir kitais kanceliarijos kolegomis. Taip pat palydėtas Vadovybės apsaugos departamento pareigūnas kanojininko H. Žustauto treneris Kazimieras Rėksnys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių