Kūdikį sudraskęs šuo Ramzis rado naujus namus

Mirtinai kūdikį Šilutėje sudraskęs dobermanų veislės šuo Ramzis šeštadienį iškeliavo su naujuoju šeimininku. Šuo dvejus metus buvo laikomas gyvūnų globos namuose „Nuaras“.

Ramzis į „Nuarą“ pateko praeitais metais, kai kovo 22 d. policija gavo pranešimą, kad Šilutėje nuosavo namo kieme šuo iš šalia vežimėlio pagriebė kūdikį ir su juo išbėgo į gatvę. Tilžės g. patruliavę ir pro šalį važiavę pareigūnai pastebėjo bėgantį šunį kažką nešantį nasruose. Sustoję ir pamatę šuns nasruose kūdikį pareigūnai prieš Ramzį panaudojo elektros impulsinį prietaisą „Tazer“. Pareigūnai skubiai nuvežė kūdikį į ligoninę, tačiau nuo patirtų sužalojimų berniukui buvo konstatuota mirtis.

Pirmadienį gyvūnų globos namai „Nuaras“ socialinio tinklo „Facebook“ savo paskyroje paskelbė, kad Ramzis jau turi naują šeimininką.

„Ši šeima Ramzį ir jo istoriją stebėjo nuo pirmos dienos, kai šuo pateko pas mus. Planavo ir anksčiau priglausti jį, tačiau nuo šio sprendimo susilaikė, kadangi patys turėjo savo dobermanų veislės šunį, tačiau jis visai neseniai iškeliavo į šuniukų rojų ir su tuo susitaikę žmonės atvyko pas mus.

Sukorę ne vieną šimtą kilometrų dėl Ramzio, žmonės buvo nusiteikę, kad greičiausiai teks dar ne vieną sykį vykti pas jį pabendrauti, pasipratinti. Tačiau kuomet įvyko Ramzio ir šio vyro susitikimas, atrodė taip, lyg susitiko seni bičiuliai. Ramzis iš karto „prilipo“ prie jo. Vyrui išėjus iki automobilio, Ramzis iš karto ėmė sekti akimis kur jis eina ir apsidžiaugė vos jam grįžus.

Labai džiaugiamės, kad viskas taip puikiai pasisekė, labai džiaugiamės, kad tokie puikūs žmonės išsirinko Ramzį, o Ramzis juos. Tai žmonės, kurie puikiai žino visus dobermanų veislės privalumus bei trūkumus. Žmonės, kuriems nėra svetima dresūra, pagarba šuniui, meilė, švelnumas šiam keturkojui bičiuliui. Dar puikesnių šeimininkų Ramziui net negalime įsivaizduoti“, – skelbia „Nuaras“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Urodu seima. Degradai suni apleide. Ir savo urodziuku nepriziuri.visus uzdaryt reike. Lb gerai kad ji paeme geri zmones.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir koks jausmas laikyti namie šunį-žmogėdrą ?

super

super portretas
džiaugiuos,kad šuo išteisintas ir turės gerą šeimininką.Jie net panašūs :)
VISI KOMENTARAI 61

Galerijos

Daugiau straipsnių