Kas antras emigrantas – jaunuolis iki 29 metų

  • Teksto dydis:

Kas antras emigruojantis iš Lietuvos asmuo - jaunuolis iki 29 metų.

Tokius duomenis pateikė Lietuvos statistikos departamentas, kuris kartu su Jaunimo reikalų departamentu sudarė Lietuvos jaunimo statistinį portretą, rašo dienraštis "Lietuvos žinios".

Pasak dienraščio, šių metų pradžioje Lietuvoje gyveno 631 tūkst. 14-29 metų jaunuolių. Jie sudarė 21 proc. visų šalies gyventojų. Per dešimtmetį jaunuolių sumažėjo 145 tūkst., arba 18,7 procento.

2012 metais iš Lietuvos emigravo 19,8 tūkst. jaunų (14-29 metų) šalies gyventojų - jie sudarė beveik pusę (48 proc.) visų emigrantų. Dauguma jų - 76 proc. - išvyko dirbti, kiti - mokytis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

genocidas

genocidas portretas
bega visi kas gali, o ne tik jaunimas.sprunka visi kas tik nori pasijaust zmogum ir neziuret alkaniem vaikam i akis...

litas

litas portretas
vaikai musu ateitis, o jeigu isvyksta musu vaikai, tai kokia salies ateitis? jau dabar lietuva zlugus ir jeigu politikos parazitai toliau dalinsis pinigus,mes garantuoti lavonai....lietuva sugebejo isgyvent tik 20 nepriklausomybes metu...

to stabdyti

to stabdyti portretas
Tai pirmiausiai stabdyk besaikį mokesčių didinimą, padidėjus minimaliai algai, tai valdžia net " užmiršo" neapmokestinamąsias pajamas padidinti, dabar bus iš ko valdininkams algas kelti. Jei esame ES, tai ir neapmokestinamos pajamos turi tokios būti, kaip Anglijoje, Vokietijoje. Pasidomėk, kur panaudojami tie tavo mokesčiai - atrodo, kad tik valdžia sočiau gyventų? Teisingai daro jaunimas, kad išvažiuoja.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių