Kaltinamas Konstitucinio teismo pirmininkas D. Žalimas

  • Teksto dydis:

Noras papolitikuoti ar teisių pažeidimas? Aštuoni Konstitucinio teismo darbuotojai skundais užvertė net kelias institucijas ir apkaltino patį Konstitucinio teismo pirmininką Dainių Žalimą, nes šis esą neišleidžia atostogų, praneša LNK žinių tarnyba.

D. Žalimas pripažįsta, kad šiemet atostogų bus mažiau, tačiau dėl karantino susikaupę darbai nestoja.

"Praktika būdavo tokia, kad po liepos 6-osios iki rugpjūčio pabaigos beveik visi teisėjai išeidavo atostogų", - sakė D.Žalimas.

Konstitucinio teismo pirmininkas stebisi ir sako, kad nė vieno skundo negirdėjo. Nors šiemet atostogos bus trumpesnės, bet jos bus suteiktos.

Dauguma teisėjų atostogaus rugpjūčio mėnesį.

Darbo inspekcija jau ėmėsi tyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Širinskienės kerštas Žalimui - prisikabinti prie Konstitucinio Teismo pirmininko veiklos negali, tai nors bezda jam po nosim

durniu laivo asilyne

durniu laivo  asilyne portretas
sukilimas.....

Jojonas

Jojonas portretas
Šiaip jau įdomi kai kurių KT narių pozicija:svarbu MUSŲ TEISĖS,o koronavirusas ne mūsų bėdos!Nesvarbu ,kad Pusė LIETUVOS ,,apvirto aukštyn kojom",visokiais budais kovoja su pandemijos pasekmėmis.JIEMS ,mat, nesvarbu ,kad darbų KT prisikaupė begalės.JIE ir jų šeimos yra išskirtinės:turi atostogauti vasarą ir 1,5 mėn!Kaip tokie žmogeliukai pateko į KT ir ką jie ten gali spręsti,turėdami tokias vertybes?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių