Įžeistas R.Cicinas bando sužlugdyti TV3

Dar visai neseniai save estrados princu titulavęs, o dabar iš muzikinio pasaulio pasitraukęs Rytis Cicinas savo ir savo sūnaus Ado garbę įvertino 95 tūkst. litų. Būtent tiek jis prašo iš jį tariamai įžeidusios TV3 televizijos.

Paviešintos nuodėmės

R.Cicinas pasijuto įžeistas po TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ parodyto siužeto, kuriame buvo suabejota jo lytine orientacija ir klausta, ar neseniai dainininko ir jos draugės Neringos susilaukto sūnaus Ado tėvas tikrai yra R.Cicinas.

Laidoje buvo prisiminti prieš porą metų sklidę gandai, kad į Kauno klinikas buvo atvežtas vyriškis, labai panašus į R.Ciciną. Vyras reikalavo ypatingo privatumo, mat jam prireikė sužalotos išangės operacijos.

Tąkart laidos kūrėjai nepasikuklino paskambinti pačiam R.Cicinui ir tiesiai šviesiai paklausti, koks, anot medikų, bukas daiktas jį taip sužalojo. Tačiau estrados princas su žiniasklaida nebendavo.

Įžeidimo nepamiršo

Nors šis siužetas „Nuodėmių dešimtuke“ užėmė pirmą vietą, R.Cicino tai nepradžiugino. Jis pareikalavo paneigimo.

Jau kitoje tos pačios laidos pradžioje buvo transliuotas paneigimo tekstas, lygiai toks pats, kokį buvo surašęs įžeistas dainininkas, bet šiam to pasirodė per maža.

Pasitaręs su advokatais, R.Cicinas padavė televiziją į teismą ir už savo garbę bei orumą pareikalavo pinigų. Jis taip pat nusprendė, kad laidos kūrėjai įžeidė ne tik jį, bet ir jo ką tik gimusį sūnų, todėl paskaičiavo, kad už abiejų gero vardo sugrąžinimą, televizija turėtų sumokėti 95 tūkst. litų.

Nors laida „Nuodėmių dešimtukas“ yra prodiuserio Kristupo Krivicko“ įmonės „TV PRO“ produktas, R.Cicinas kažkodėl nusprendė pinigų prašyti ne iš jų, o iš UAB „Tele - 3”.

Suabejojo televizijos finansais

Pamąstęs, kad TV3 gali neturėti tiek pinigų, kiek jis norėtų, R.Cicinas taip pat teismo paprašė taikyti televizijai laikinąsias apsaugos priemones, tai yra laikinai areštuoti tiek pinigų, kiek jis įvertino įžeidimą.

Trečiadienį į turtinius TV3 santykius pradėjo gilintis bylą nagrinėjanti Vilniaus 1-ojo apylinkės teismo teisėja Renata Kasimovienė.

Dar neprasidėjus teismo posėdžiui, ji patenkinto R.Cicino bei jo gynėjos ieškininiame skunde pareikštą prašymą surengti ne viešą posėdį, todėl į teismo salę, žurnalistai nebuvo įleisti.

Kaip teisme aiškino, R.Cicino gynėja, atsakovų UAB „Tele - 3“ pateikti dokumentai rodo, kad bylą pralaimėjusi televizija, gali ir nesumokėti jai priteistos sumos, mat bendrovės pateikti dokumentai rodo, kad „Tele - 3“ neturi jokio turto, tik įsipareigojimus.

To nelabai neigė ir bendrovės advokatė, apeliavusi į tai, jog piniginių lėšų areštas šiuo metu, kai yra kuriamos naujos laidos, kai TV3 ruošiasi naujam sezonui, televizijai būtų nemažas smūgis.

Ji net užsiminė apie tai, kad neturėdama lėšų, kuriomis galėtų disponuoti, televiziją gali ištikti ir bonkrotas.

Ar bus patenkintas R.Cicino prašymas, teismas paskelbs ketvirtadienį.

Bylos dalį dėl dainininko ir sūnaus garbės ir orumo įžeidimo bei R.Cicino prašymą uždrausti TV3 rodyti siužetus apie jo asmeninį gyvenimą teismas nagrinės vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių