G. Surplys: kol kas ir toliau planuojame didinti žiūrovų skaičių renginiuose

Nepaisant šalyje padidėjusio koronaviruso atvejų skaičiaus bei užfiksuotų užsikrėtimo atvejų Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre bei Kauno filharmonijoje, Vyriausybė kol kas ir toliau planuoja vykdyti įsipareigojimą didinti žiūrovų skaičių renginiuose, teigia Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys.

„Kol kas mes liekame prie to paties, kad, kaip ir buvo suplanuota, kaip ir buvo įsipareigota renginių organizatoriams, kad skaičiai, kiek gali lankytis žmonių koncertuose, teatruose ar kituose renginiuose, vis dar didės. Nuo rugsėjo vis dar yra planuojama, kad skaičiaus ribojimas bus nuimtas, bet svarbiausia, kaip ne kartą minėjau, išlaikyti atstumus, užtikrinti, kad žiūrovai saugiai sėdėtų salėse ir t. t.“, – žurnalistams prie Vyriausybės pirmadienį sakė G. Surplys, akcentuodamas, kad situacijai drastiškai keičiantis būtų priimti ir kiti sprendimai.

VIG vadovas taip pat teigia, kad atsižvelgiant į didėjantį koronaviruso atvejų skaičių Vyriausybėje buvo priimtas sprendimas prašyti policijos pareigūnų artėjantį Žolinių savaitgalį akyliau stebėti, kaip gyventojai laikosi ribojimų.

„Yra apsitarta, kad ir šį savaitgalį, per Žolines, atlaidai daug kur vyks, tai yra sprendimas paprašyti mūsų pareigūnų, kad jie akyliau šį savaitgalį budėtų ir tiems, kurie savanoriškai nesirenka budrumo, sąmoningumo, pilietiškumo kelio, primintų, kad reikia laikytis atstumo, dėvėti kaukę ir t. t.“, – informavo G. Surplys.

„Aišku, tiems, kurie piktybiškai nesilaikys, bus pritaikytos bausmės“, – pridūrė jis.


Šiame straipsnyje: Giedrius SurplysKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 saviizoliacijažiūrovų skaičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Blin

Blin portretas
Jūs planuojate didinti žiūrovų skaičių renginiuose, o man dėl tokių ir panašių renginėtojų tenka dėvėti kaukę per karščius, nors aš po renginius nesivalkioju...

Taktika

Taktika portretas
Iki rinkimų būtinai didinkite žiūrovų, renginių ir visų jomarkų skaičių, nes po rinkimų suplanuotas karantinas, todėl reikia surinkti užkrato atvejų 2-ai bangai paskelbti, tik nepersistenkite, nes žmonės bijos eiti balsuoti.

Idiots

Idiots portretas
Kelte reikalavimas deveti kaukes..pliaze ne, palangoje ne, renginiuose ne...idiotizmas...zmones uz "durakus" laiko ir tiek..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių