DP siūlo buvusiems KGB rezervininkams trauktis iš partijos gretų

Darbo partijos prezidiumas rekomenduoja buvusiems KGB rezervininkams Pranui Vičiuliui ir Stasiui Stonkui patiems išstoti iš partijos.

Tokį sprendimą prezidiumas priėmė ketvirtadienį. Už tai balsavo 29 partijos prezidiumo nariai iš 51.

Devyni buvo už tai, kad P. Vičiulis ir S.Stonkus būtų pašalinti iš partijos, likusieji balsuodami susilaikė.

Prieš Darbo partijos prezidiumo apklausą organizacijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas tvirtino nemanąs, kad „šiandien KGB rezervininkai yra didžiausia mūsų valstybės problema“.

Naujienų portalas delfi.lt ketvirtadienį pranešė, kad buvęs KGB rezervo kapitonas P.Vičiulis ir vyr. leitenantas S.Stonkus Darbo partijos nariais tapo, kai ši susijungė su Naująja sąjunga.

Nei P.Vičiulis, nei S.Stonkus nėra pareiškę ketinimo dalyvauti Seimo rinkimuose.Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centras yra paskelbęs 238 buvusių Sovietų sąjungos specialiosios tarnybos - KGB - rezervo karininkų pavardes. Tarp jų yra ir teisėjų, diplomatų, advokatų ir kitų.


Šiame straipsnyje: Darbo partijaKGB rezervistaiKGB

NAUJAUSI KOMENTARAI

info

info portretas
Lietuvos konstitucijoje parašyta ... 2 straipsnis Lietuvos valstybę kuria Tauta. Tai reiškia, kad ... Lietuvos valstybę kuria viena vienintelė lietuvių Tauta. Rusui (Uspaskich, ...), lenkui, žydui tylint. Viktor Uspaskich braunasi į Lietuvos seimą, grubiai pažeidžiant Lietuvos konstituciją. Netvarka

kom

kom portretas
usas priklause tai partijai tai

įdomu

įdomu portretas
Ar sąžingasai suvirintojas-milijonierius parodys pavyzdį ir pats pirmas sudegins savo KGB pažymėjimą o po to pasitrauks?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių