Biržų ligoninėje moteris mirė po nesudėtingos operacijos

Biržų ligoninėje po nesudėtingos rankos riešo operacijos mirė 51 metų amžiaus moteris. Anot televizijos LNK „Žinių“, mirusiosios vaikai prokurorų prašo išsiaiškinti, kodėl medikai jai skyrė bendrą narkozę.

Į medikus moteris kreipėsi dėl riešo skausmų. Po 25 minutes trukusios nesudėtingos operacijos ji neatsibudo.

„Kodėl kai jos buvo tokia sveikata, jai davė pilną narkozę? Kai buvo praeita operacija, nuo tos narkozės jai buvo labai negera“, - sako mirusiosios sūnus Rimantas Trainys.

Gydytojas traumatologas Olgertas Kvedaravičius sako, kad pacientė bijojusi operacijos, todėl prašiusi narkozės.

„Ligonei prašant ir manęs, ir anesteziologo, ir kitų, buvo atlikta bendrinė nejautra“, – sakė O.Kvedaravičius. Mediko teigimu, pacientei širdis greičiausiai sustojo dėl nenuspėjamos reakcijos į medikamentus.

Sūnus tikina, kad buvo slepiama, jog moterį ištiko koma. Vaikai reikalauja, kad ligoninėje būtų atliktas auditas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ONA

ONA portretas
nu blemba, su tuo noriu nenoriu, prisiprase, nu neturetu kreipti medikai i tuos norus, kaip uzsinoreti cezario, populiaru...

Tamra

Tamra portretas
2-am...ne visai sutinku ...kartais , mes pacientai paprasom, jei galima daktarai sutinka ar ne? As manau cia yra likimo pirstas-taip jau reikejo, atejo jos vajanda, ar ne?

Jan

Jan portretas
Netikiu daktaru tokiais pasiteisinimais.Neseniai man operavo riesa,tai teko kovoti su anestezologe kad nenorejau bendros narkozes,tai patyriau ziauru grubuma.jiems lengviausia uzmigdyti,o jei moteris buvo letesne tai ir nuzude parazitai.Kaunas Raudonas kryzius.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių