Atnaujintas Migracijos departamento tarnybinių automobilių parkas

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų ministerija (VRM) įsigijo ir Migracijos departamentui panaudos pagrindais perdavė vienuolika naujų tarnybinių administracinės paskirties automobilių „Kia Ceed“. Naujieji automobiliai, skirti teritorinių skyrių darbuotojams, Migracijos departamentą pasiekė ketvirtadienį, rugpjūčio 20-ąją, sakoma pranešime.

Naujieji tarnybiniai automobiliai pakeis anksčiau turėtas senas ir nuolatinio remonto reikalavusias transporto priemones, neretai keldavusias rūpesčių organizuojant darbą su mobilia asmens biometrinių duomenų registravimo įranga neįgaliojo namuose, sveikatos priežiūros ar globos įstaigose.

Raktelius nuo naujų automobilių Migracijos departamento teritorinių skyrių vedėjams įteikė vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė. Sveikindama Migracijos departamento darbuotojus naujų transporto priemonių įsigijimo proga, ministrė pasidžiaugė geresnėmis ir efektyviau dirbti leisiančiomis darbo priemonėmis ir sąlygomis.

Rita Tamašunienė

„Nauji automobiliai ne tik sumažins migracijos specialistų rūpesčius teikiant paslaugas nutolusiose darbo vietose, bet ir padės pasiekti atokiau gyvenančius neįgalius asmenis, negalinčius savarankiškai atvykti į įstaigą užsakyti naujų asmens dokumentų. Atsiliepti į kiekvieno žmogaus prašymą, atsižvelgti į klientų lūkesčius yra kiekvienos viešąsias paslaugas teikiančios įstaigos siekis. Neabejoju, kad šiandien įgytos transporto priemonės leis Migracijos departamentui pagerinti toliau nuo didžiųjų administravimo centrų gyvenančių žmonių aptarnavimo kokybę, suteikti jiems daugiau ir aukštesnio lygio paslaugų“, – teigė vidaus reikalų ministrė.

Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė pasidžiaugė, kad nuo šiol Migracijos departamento darbuotojams bus saugiau kelyje, naujų automobilių naudojimas neabejotinai pagerins darbo sąlygas ir teikiamų paslaugų kokybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pats esi į statybas dirbt?

gerai padlos kysiu pririnke uz kriminaline

gerai  padlos  kysiu pririnke uz kriminaline portretas
imigracija , arabu, xoxolu, uzbeku suvezima y lietuva .....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių