Vidaus reikalų viceministras – buvęs Zarasų vicemeras A. Abramavičius

  • Teksto dydis:

Vidaus reikalų viceministru dirbs buvęs Zarasų rajono vicemeras Arnoldas Abramavičius, jis bus atsakingas už savivaldą, regioninę politiką ir migraciją, ketvirtadienį pranešė Vidaus reikalų ministerija.

„Regioninė politika – man asmeniškai labai svarbi sritis, su kuria turiu tiesioginį ryšį jau daug metų. Mano tikslas – stiprūs ir savarankiški Lietuvos regionai. Jie turėtų tapti parneriais, su kuriais centrinė valdžia nuolat palaikytų lygiavertį dialogą“, – pranešime teigė A. Abramavičius.

Jis 1997-2000 metais buvo Zarasų rajono meras, 1995-1997 ir 2016-2020 – vicemeras, o nuo 2004-ųjų dirbo Europos Sąjungos regionų komitete.

Be A. Abramavičiaus, ministrės Agnės Bilotaitės komandoje dirbs už viešąjį saugumą atsakingas viceministras Vitalijus Dmitrijevas, už viešajį administravimą ir valstybės tarnybą atsakinga viceministrė Sigita Ščajevienė.

Vidaus reikalų ministerijos kanclerė – buvusi Viešųjų pirkimų tarnybos laikinoji vadovė Jovita Petkuvienė, atstovė spaudai – Lina Laurinaitytė-Grigienė, taip pat bendrųjų reikalų patarėja – Agneta Ladek.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Gal bus normalus viceministrai o tai Ceslovas Mulma nieko savo sritij nenuveike.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar lietuviu dar liko Lietuvoje, ar vien arabai?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tų, kurie pataikauja ir šliejasi prie komunistu, nemėgsta niekas, nes visada išduos, tai menkystos, tarnai ir vergai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių