A. Skaisgirytė apsisprendė: liks dirbti G. Nausėdos komandoje

Prezidento vyriausioji patarėja užsienio politikos klausimais Asta Skaisgirytė patvirtino apsisprendusi likti dirbti perrinkto šalies vadovo Gitano Nausėdos komandoje.

„Diskusijos (šiuo klausimu – ELTA) nėra“, – laidoje „ELTA kampas“ teigė A. Skaisgirytė.

Ji tikina penktadienį vykusio prezidento ir jo vyriausiųjų patarėjų susitikime iš šalies vadovo išgirdusi patikinimą, kad revoliucijų savo politinėje komandoje jis neplanuoja.

„Šiandieną prezidentas turėjo pokalbį su savo visais vyriausiais patarėjais ir sakė, kad neketina daryti revoliucijų savo komandoje – tai bus labiau evoliucinis kelias. Dalis komandos keisis, dalis liks ta pati“, – sakė prezidento vyriausioji patarėja.

„Tai čia kalbant turbūt ne apie mano personą, bet apie ir kitus kolegas, dalis jų tikrai pasiliks prezidento komandoje ir dirbs antrąją kadenciją“, – pridūrė A. Skaisgirytė.

ELTA primena, kad prieš antrąjį prezidento rinkimų turą G. Nausėda interviu Eltai teigė, jog siektų atnaujinti dalį patarėjų komandos. Šalies vadovas patikino – jeigu bus perrinktas, jis norėtų tęsti darbus su vyriausiaisiais patarėjais Frederiku Jansonu, A. Skaisgiryte, Irena Segalovičiene.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Į Briuselį nepavyko işsmukt ,

Į Briuselį nepavyko işsmukt ,  portretas
Tai gerai bus ir Nausėdai papadlaižauti .... Kitur visvien nieks nepriims ....

Saulius

Saulius  portretas
Manau bus teisiama

cha cha cha

cha cha cha portretas
o kam ji daugiau tinkama. Tikisi, gal ministre padarys narcizas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių