Seimo konservatorių frakcijoje galimi pokyčiai

Trečiadienį opozicinės Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnas Gabrielius Landsbergis ketina pranešti  apie pokyčius Seimo TS-LKD frakcijoje.

Mišrios Seimo narių grupės seniūnas Bronislovas Matelis, sulaukęs kvietimo prisijungti  prie šios frakcijos, savo apsisprendimo dar neatskleidžia. Eltai jis sakė, kad trečiadienį ketina susitikti su TS-LKD frakcijos seniūnu Gabrieliumi Landsbergiu ir šios frakcijos nariais. „Man rūpi, ką pasakys frakcija“, - sakė jis. Politikas neatmetė, kad gali būti įvairių sprendimų, pavyzdžiui, dėl bendradarbiavimo.

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai į frakciją yra pakvietę sugrįžti ir buvusį bendrapartietį, Mišrioje Seimo narių grupėje  dirbantį Seimo narį Mantą Adomėną. Praėjusių metų birželį jis buvo pašalintas  iš partijos.

Kaip rašoma G. Landsbergio pasirašytame laiške, atsižvelgus į M. Adomėno indėlį formuojant konservatizmo ideologiją ir siekiant stiprinti opoziciją, jis yra kviečiamas sugrįžti į frakciją.

„Mus tebesieja bendra konservatizmo politinė pasaulėžiūra“, - rašoma laiške.

Šiuo metu užsienyje esantis  M. Adomėnas yra žadėjęs savo apsisprendimą  paskelbti  artimiausiu metu.

Beje,  kai kurių konservatorių teigimu, yra ir daugiau vykstančių pokalbių dėl galimo prisijungimo prie Seimo konservatorių frakcijos.

Šiuo metu Seimo TS-LKD frakcijoje yra 33 nariai. Ji yra antroji pagal dydį parlamentinė frakcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
net komentuojanciu nera apie konservatorius,keiskites ,kiek jums patinka tik nuomones zmonems nepakeisit apie jus

nuomone

nuomone portretas
POKYCIAI -surenkame atliekas -konservu koteineris

nu topas

nu topas portretas
alia gi taip koncervai prašikojo visus rinkimus beviltiškai, Ingrida pralaimėjo visose apylinkėse, nulis visur, ir į EP tik 3 iš 11 gavo..ir tai gal su prirašymais..netgi kalbėt neišgali apie savo pralaimėjimą totalų, ir kad žmonių dėmėsį nuo savęs nukreipt ir baksnoja valstiecius, žmonių dėmėsį nuo savo pralaimėjimų kad nukreipt
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių