Ekonomikos komitetui turėtų vadovauti R. Sinkevičius

  • Teksto dydis:

Seimo Ekonomikos komiteto pirmininku išrinktas Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos narys, buvęs susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius. Jo kandidatūrai dar turi pritarti Seimas.

Praėjusią savaitę Seimas iš komiteto atšaukė kitą šios frakcijos narį Artūrą Skardžių – Antikorupcijos komisija yra pripažinusi, kad jis turi interesų atsinaujinančių išteklių energetikoje ir teikdamas įstatymų pataisas galėjo pažeisti viešuosius ir privačius interesus.

Už tai, kad komiteto narį A. Skardžių pakeistų R. Sinkevičius, praėjusį ketvirtadienį balsavo 95 Seimo nariai, po keturis susilaikė ir balsavo prieš.

Ligšiolinis komiteto vadovas „valstietis“ Virginijus Sinkevičius tapo ūkio ministru, po koalicijos partnerių socialdemokratų skilimo pakeitęs Mindaugą Sinkevičių. Todėl, pagal valdančiųjų susitarimą, atsilaisvinusi komiteto pirmininko vieta atitenka socialdemokratų darbo frakcijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chemikas

chemikas portretas
kuris moka ximičint labai tinka profesionalų vyriausybei. Gali būti , kad ir ekonomistu .:)

kiek

kiek portretas
tie ciniski soc...demonai versis prie lovio kuris jiems nepriklauso nes tai jie sali nustekeno ir toliau lenda nes ten visi savi ir Palucko neklauso......

cia tas

cia tas portretas
kur 5cm plonesnis asfaltas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių