R. Šimašiaus pavyzdžiu seka Varėnos liberalai

Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus pavyzdžiu, antradienį oficialiai paskelbusio visuomeninio rinkimų komiteto startą, pasekė ir Varėnos rajono savivaldybės meras liberalas Algis Kašėta.

Trečiadienį feisbuke jis pranešė, kad 2019 metų Savivaldos rinkimuose dalyvaus taip pat su visuomeniniu rinkimų komitetu - Algio Kašėtos sąrašu „Drauge su Jumis“. Tai reiškia, kad ir šio politiko narystė partijoje bus sustabdyta.

„2019 metų Savivaldos rinkimuose dalyvausime įkūrę visuomeninį rinkimų komitetą Algio Kašėtos sąrašas „Drauge su Jumis“. Kviečiu jungtis prie mūsų komandos žmones, kuriems svarbi Varėnos krašto ateitis. Mano ilgametė politiko patirtis rodo, kad geriausių rezultatų pasiekiame dirbdami drauge. Savivaldybės taryboje Varėnos krašto žmonėms turi atstovauti kompetentingi, padorūs ir sąžiningi Tarybos nariai, žinantys kaip pasiekti geriausią rezultatą“, - socialiniame tinkle rašė politikas.

Antradienį sostinės meras R. Šimašius davė startą visuomeniniam rinkimų komitetui „Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!“.

Liberalų sąjungos lyderis Eugenijus Gentvilas skeptiškai vertina kai kurių liberalų skyrių siekį artėjančiuose Savivaldybių tarybų rinkimuose dalyvauti ne po partijos, o po atskiro rinkimų komiteto vėliava.

Jis antradienį pabrėžė, kad oficialiai paskelbus apie visuomeninio rinkimų komiteto steigimą, bus sustabdyta ir visų jam priklausančių atstovų narystė Liberalų sąjūdyje. Dalyvavimo rinkimuose ne su partija būdą jau pasirinko Pagėgių skyriaus atstovai. Tarp tokių skyrių tai pat minimi ir Utenos liberalai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baime

baime portretas
kai laivas skesta ziurkems kapitonas neidomus visos lekia kur galedamos ane gentvilai

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
gudrus žvilgsnis ir elgesys?...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių