R. Šimašiaus atsakas R. Karbauskiui: matau įsižeidusio politiko didelį įgeidį

Sostinės meras Remigijus Šimašius, kalbėdamas apie „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio grasinimus nutraukti Lukiškių aikštės panaudos sutartį, sako kol kas matantis vieno įsižeidusio politiko didelį įgeidį, o ne argumentus.

„Sutartys nutraukiamos remiantis teisės aktais ir argumentais, o kol kas matau vieno įsižeidusio politiko Seime didelį įgeidį“, – BNS perduotame atsakyme cituojamas R. Šimašius.

R. Karbauskis pirmadienį pareiškė manantis, kad reikėtų nutraukti panaudos sutartį, kuria Lukiškių aikštė sostinėje išnuomota Vilniaus miesto savivaldybei.

„Valstiečių“ lyderis taip pat kaltino Vilniaus valdžią, kad aikštėje dabar yra pliažas, o ne Vyčio paminklas.

Vilniaus miesto savivaldybė žemės panaudos sutartį sudarė 2015 metų gruodį. Sutartis, anot savivaldybės, sudaryta pagal standartines valstybinės žemės panaudos sąlygas 99 metams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Iš kur atsirado lietuviška Laisvė? Kaip deivė Atėnė, iš Dzeuso galvos: "Anzelmas Armonas, Jono - Gim. data: 1937 10 27 Gim. vieta: Raseinių r. Vailabų k. Tautybė: lietuvių Išsilavinimas: 1960 - aukštasis techninis 1962 - specialus čekistinis kontržvalgybinis parengimas 1990 11 12–1991 08 29 LSSR KGB pirmininko pavaduotojas 1990 11 12 LSSR KGB kolegijos narys 1991 08 29 LSSR KGB pirmininkas. Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė praėjusią savaitę kreipėsi į Generalinę prokuratūrą prašydama pradėti ikiteisminį tyrimą ir išsiaiškinti, kas skleidžia šmeižtą ir melagingą informaciją, neva politikė yra kaip nors susijusi su buvusiu KGB karininku. A. Armonaitė jokių giminystės ryšių su minimu asmeniu neturi, ir papildomai apie tai informavo Valstybės saugumo departamentą." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

d

d portretas
Sunku ZORRO vaidmuone kiekvienam o Simmasius darir be kaukes,atvirai, ir nebijo karbauskiio mafijostevorajonose...

Anonimas

Anonimas portretas
Nusišneka Šimašius kaip niekad,Vilniuje daro nesąmones pliažus vidury miesto. Ar tai normalu? Tikrai ne ir dar kitus šmeižia. Laikas mesti iš mero kėdės lauk ir rinkti protingesnį suvokiantį ką daro merą. Liberalų partijos atstovas ,tai didžiosios vagių partijos atstovas.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių