R. Karbauskis prašo VSD išsiaiškinti, kas jo vardu rašo komentarus

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis socialiniame feisbuko pranešė kreipęsis į Valstybės saugumo departamentą (VSD) dėl jo vardu socialiniuose tinkluose kuriamų paskyrų, kuriose platinama neteisinga informacija.

„Šį rytą kreipiausi į Valstybės saugumo departamentą prašydamas išsiaiškinti, kas veikia mano vardu – kuria paskyras socialiniuose tinkluose, jomis naudojasi ir viešai reiškia nuomonę geopolitiniais klausimais. Tokie asmenys gali turėti daugiau tikslų nei pažeminti mane ar klaidinti visuomenę. Jie gali būti nusiteikę prieš valstybės vykdomą politiką gynybos klausimais ir gali kelti grėsmę nacionaliniam saugumui“, – feisbuke rašo politikas.

„Valstiečių“ lyderis taip pat užsimena, kad jo vardu iš fiktyvios paskyros buvo skelbiami komentarai ir portale delfi.lt, kurie šiuo metu jau yra pašalinti. R. Karbauskis savo įraše akcentuoja, kad visi skelbti komentarai portale netikri ir yra priešiškos Lietuvai propagandos dalis.

„Tai ne pirmas atvejis, kai asmenys pasinaudoja mano vardu. Praėjusių metų lapkritį aš kreipiausi į VSD dėl tinklalapyje peticijos.lt neva mano užregistruotos peticijos, kuria buvo raginama reikalauti kompensacijų už NATO sąjungininkų keliamus nepatogumus Lietuvos piliečiams“, – įraše teigė politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
beveik garantuoju, kad tai dykinėjančio broilerio darbas

delfio pirdale --reiskiasi isimtinai LGBT agrastai

delfio  pirdale --reiskiasi  isimtinai  LGBT agrastai  portretas
konservat degeneratai ir lyberastai ....retkarciais patriecia idejiniai Paluckiniai socdemai

Sąžiningas lietuvis

Sąžiningas lietuvis portretas
Konservatorių darbas, na arba kokio konservatorių remėjo iš Kauno darbas. Tai taip akivaizdu. Labai "dėduliška" ir tuo pačiu rusiška: girdi Karbauskis yra prieš NATO.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių