Šalies vadovai Velykų proga linki drąsos ir tikėjimo

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikinime Velykų proga linki drąsos.

Anot šalies vadovės, tai – šventė, kai dalijamės pačiais geriausiais jausmais, kai norime vieni kitus padrąsinti ir įkvėpti.

„Velykų varpai, skelbiantys prisikėlimo naujieną, mus kas kartą ragina nebijoti – nėra tokių sunkumų, kurių neįveiktume bendromis jėgomis“, – sako D.Grybauskaitė.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis savo ruožtu linki norų išsipildymo.

„Žinau žmonių lūkesčius ir tikiu ateitimi. Linkiu, kad norai taptų realybe (...). Tikėjimas ir pavasario šviesa tepripildo Jūsų gyvenimus“, – teigia V.Pranckietis.

Premjeras Saulius Skvernelis savo sveikinime per šventes siūlo „pamąstyti apie esmines vertybes, savo pareigas artimiesiems ir tėvynei“.

„Nuoširdžiai sveikinu jus visus su didžiąja Prisikėlimo švente. Linkiu, kad šis šventinis bendrystės ir vienybės jausmas lydėtų mus ir kasdieniuose darbuose“, – sakoma premjero sveikinime.

Velykos yra svarbiausia krikščionių šventė, simbolizuojanti Kristaus prisikėlimą iš numirusiųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
žmonės,kodėl jūs nedrąsūs,kai atlyginimai jūsų 380 eurų,skvernelio ekonomika juk kyla,bet tik kelnėse

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
JE prezidentė galimai linki drąsos represinėms struktūroms keliant b/bylas kitaip mastantiems. Faktų į valias. Mano tel. 8 662 33770.

albina

albina portretas
Kartais linkima to,ko patiems labiausiai reikia.Ir reikia palinkėti drąsos ir Prezidentei,ir Pirmininkui.TIESOS ir DRĄSOS!
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių